Kinfolk : Heheh wiedziałem że ta dendrofilia się teraz będzie za mną wlec
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

Re: ROTFL
Magdalena : A i owszem, był taki czas
Ale spalony został tylko Pinokio-Obserwator, który siedział sobie zdala na półce i co jakiś czas mówił tylko : 'będzie dobrze". Poszedł drań i kłamca na opał 
-
Kinfolk
- Ekspert

Dlaczego niehigieniczny? To tylko w marnych adaptacjach Obcy zdychają na H5N1...Havoc pisze:Ja Ci zaraz pokarze czego tu jeszcze nie było zamaist jakich pierdów. Bynajmniej cały czas w temacie się poruszam.
Seks z kosmitami jest niehigieniczny :>
No i co na to powiesz było takie cos:P?
Poza tym jakieś ponętne macki (czy inne przystawki ssące) mogą być całkiem interesujące
-
CASE
- Ekspert

Ludzie, dyskretniej trochę.... Za bardzo mi się tu rozkręcacie..... Zobaczy Happy (przepraszam za wyrażenie) i nie puści więcej córek, to będzie gay-party następnym razem. NIE BYŁO lotek, ani tym bardziej (...)lotek, seize coś majaczy w pijanym widzie o jakimś gryzieniu, które oczywiście nie mogło mieć miejsca.... pokój wam.
[/i]
-
Kinfolk
- Ekspert

To wszystko przez tego pana co pod szkoła takie kolorowe kartoniki rozdawał... Mówił, że to magiczne tatuaże z runami i jak się je poliże i przyłoży do ręki to będzie się super i wogóle... On chyba komuchem był, bo coś potem o SLD mówiłCASE pisze:Ludzie, dyskretniej trochę.... Za bardzo mi się tu rozkręcacie..... Zobaczy Happy (przepraszam za wyrażenie) i nie puści więcej córek, to będzie gay-party następnym razem. NIE BYŁO lotek, ani tym bardziej (...)lotek, seize coś majaczy w pijanym widzie o jakimś gryzieniu, które oczywiście nie mogło mieć miejsca.... pokój wam.[/i]
-
seize
- Loża WSR

-
Kinfolk
- Ekspert

Eee.. Moje już dawno z głodu zdechło i się zmumifikowało...seize pisze:Co majaczył (no dobra to się zdarza) co w pijanym (no to już przesada) ?CASE pisze:seize coś majaczy w pijanym widzie o jakimś gryzieniu, które oczywiście nie mogło mieć miejsca....
Zebyś Ty wiedział jak sumienie potrafi czasem mocno gryżć ?
-
Kinfolk
- Ekspert

-
sinar
- Loża WSR

Szczerze mowiac nie zauwazylemKinfolk pisze:A z innej beczki - zauważyliście, że można edytować posty?
-
gniewny
- Czasami coś napisze

-
gniewny
- Czasami coś napisze