Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Jako, że temat ma być romantyczny to pozwolę sobie zamieścić utwór poetycki...
"Na pustyni Natknąłem się na dziką, nagą istotę.
Skulona przy ziemi
Trzymała w rękach własne serce
I chciwie je pożerała.
Spytałem: "a dobre to przyjacielu?"
"Garzkie jest, gorzkie" - odpowie.
"Ale je lubię,
Bo gorzkie jest,
I - bo to moje serce.""
Stephen Crane
Jakoś tak smętnie naokoło... Niby pogoda mi odpowiada ale...
"Na pustyni Natknąłem się na dziką, nagą istotę.
Skulona przy ziemi
Trzymała w rękach własne serce
I chciwie je pożerała.
Spytałem: "a dobre to przyjacielu?"
"Garzkie jest, gorzkie" - odpowie.
"Ale je lubię,
Bo gorzkie jest,
I - bo to moje serce.""
Stephen Crane
Jakoś tak smętnie naokoło... Niby pogoda mi odpowiada ale...
-
- Loża WSR
ale nago? ee... nie pokazesz sie tak ludziom wielu, chyba ze 2na 1* gdzies na uboczuKinfolk pisze:gosienka2005 pisze:A tak a propos lava to czy ktoś nie miał przysłać komus uroczego zdjęcia z długimi włosami ??![]()
![]()
Coś innego Ci wysłałem wczoraj a tu taka niewdzięczność czarna...
Hmm.. może jak przetrzymam bez zdjęcia dłużej to wystarczę live w sobotę...

2=ja+Gosia
1= Ty
*=ew. inni chętni panowie

-
- Ekspert
Hmm.. z tego co pamiętam zdjęcie miało być portretowe... z długimi włosami... Nawet jak bym był na nim nago to i tak poza kadrem...Magdusia pisze:ale nago? ee... nie pokazesz sie tak ludziom wielu, chyba ze 2na 1* gdzies na uboczuKinfolk pisze:gosienka2005 pisze:A tak a propos lava to czy ktoś nie miał przysłać komus uroczego zdjęcia z długimi włosami ??![]()
![]()
Coś innego Ci wysłałem wczoraj a tu taka niewdzięczność czarna...
2=ja+Gosia
1= Ty
*=ew. inni chętni panowie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(jak dobrze ze jestem na strategii, juz wiem skad u mnie takie niekonwencjonalne pomysły, poprostu z kreatywnosci myslenia)
Ehh... Zmajstrujemy i wyślemy -> Nago nie - za to idzie się siedzieć a cele koedukacyjne w naszej rzeczywistości są raczej mało pociągające...
Inni panowie -> no wiesz co!

-
- WSR Guru
A ile razy już odmówiła ?? Bo normlanie wiesz... ja tu z SeIZe już od 7 miesięcy próbuje i nicMagdusia pisze: chyba wróce sie zakochac w poduszce, moze tym razem mnie zechce :/

Jaka zaś niewdzięczność ?? Napisałam CI na forum ze jest uroczy i ze dziekuje tylko ze nie ten chcialamKinfolk pisze:Coś innego Ci wysłałem wczoraj a tu taka niewdzięczność czarna...gosienka2005 pisze: napisał:
A tak a propos lava to czy ktoś nie miał przysłać komus uroczego zdjęcia z długimi włosami ??![]()
![]()
![]()

A co do pomysłu Magdusi po raz kolejny popieram tą Panią w 100%

-
- Ekspert
Wysłałem Ci wczoraj następne - powinnaś mieć 2...gosienka2005 pisze:A ile razy już odmówiła ?? Bo normlanie wiesz... ja tu z SeIZe już od 7 miesięcy próbuje i nicMagdusia pisze: chyba wróce sie zakochac w poduszce, moze tym razem mnie zechce :/![]()
![]()
Jaka zaś niewdzięczność ?? Napisałam CI na forum ze jest uroczy i ze dziekuje tylko ze nie ten chcialamKinfolk pisze:Coś innego Ci wysłałem wczoraj a tu taka niewdzięczność czarna...gosienka2005 pisze: napisał:
A tak a propos lava to czy ktoś nie miał przysłać komus uroczego zdjęcia z długimi włosami ??![]()
![]()
![]()
Hmm.. może jak przetrzymam bez zdjęcia dłużej to wystarczę live w sobotę...![]()
![]()
:*
A co do pomysłu Magdusi po raz kolejny popieram tą Panią w 100%
Heh... Co do pomysłu MAgdusi -> brzmi jak basen

-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
Ale nie każdy zna odgłos paszczowyMagdusia pisze:eeeee myslalam ze cos bardziej abstrakcyjnego, poruszajacego płaszczyzny mózgowe a tu takie proste... koń jaki jest kazdy widziKinfolk pisze:No.. Miejsce gdzie jest wiele (prawie) gołych ludziówMagdusia pisze:az sie boje pytac, ale co to ma znaczyc, ze BASEN?![]()

Głębinko - polecam się na przyszłość

-
- WSR Guru