Podoba mi się u Was...a w zasadzie to u nas:D /Podpowiedzcie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
a_anka
- Zadomowił(a) się

Podoba mi się u Was...a w zasadzie to u nas:D /Podpowiedzcie
Zaczęłam właśnie na SR i jestem jeszcze troszkę zagubiona, ale wierzę,że będzie lepiej...klimat extra, ludzie z facjat sympatyczni;) ale mam ogromny problem z wyborem przedmiotów. Muszę też pracować, więc nie mogę przesadzić z ilością zajęć, dlatego proszę ludzi z SR z drugiego roku o podpowiedź co warto wziąć, co jest najfajniejsze, jacy są wykładowcy a co może poczekać lub co mogę zupełnie pominąć. Z góry wielkie dzięki za wszelkie sugestie
Pozdro 
-
sinar
- Loża WSR

Podobno ma byc Kreatywnosc. A jaka mila, sympatyczna i kompetentna pani ma to prowadzic
Jeszcze sam przyjde
Mialem podobny przedmiot 2 lata temu i jestem bardzo zadowolony. Bardzo 
Ostatnio zmieniony 03 paź (wt) 2006, 20:04:30 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Magdusia
- Loża WSR

naming to przydatny dla SR przedmiot, sama dojrzewam na chodzenie nań w czwartki 
generalnoe to przedmiot traktujący o nazewnictwie marketingowo-reklamowym, ułatwiajacy tworzenie nazw dla produktów ale też tłumaczący magię niektórych nazw będących juz na rynku
prowadzi je pani Pazik. w zeszłym roku z tego co wiem było kilka zastrzerzeń co do monotonności na wykładach (nie uczęszczałam), mam głęboką nadzieje ze tym razem będzie lepiej
polecam dla SR tez Exela oraz Worda z PP, te przedmioty to unikaty a tu sa na "w miarę" godzinach!
generalnoe to przedmiot traktujący o nazewnictwie marketingowo-reklamowym, ułatwiajacy tworzenie nazw dla produktów ale też tłumaczący magię niektórych nazw będących juz na rynku
prowadzi je pani Pazik. w zeszłym roku z tego co wiem było kilka zastrzerzeń co do monotonności na wykładach (nie uczęszczałam), mam głęboką nadzieje ze tym razem będzie lepiej
polecam dla SR tez Exela oraz Worda z PP, te przedmioty to unikaty a tu sa na "w miarę" godzinach!
-
Havoc
- Loża WSR

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Kryptoreklama?
Oj, ja widzę i czytam w tej wypowiedzi więcej niż innisinar pisze:Podobno ma byc Kreatywnosc. A jaka mila, sympatyczna i kompetentna pani ma to prowadzicJeszcze sam przyjde
Oprócz tego, co tu już polecono - polecam Manipulacje w reklamie. Będzie trochę o kolorze
-
sinar
- Loża WSR

Re: Kryptoreklama?
No powinienem sie domyslic ze jak nie kreatywnosc to tworczosc na pewnowojtkowski pisze:Oj, ja widzę i czytam w tej wypowiedzi więcej niż innisinar pisze:Podobno ma byc Kreatywnosc. A jaka mila, sympatyczna i kompetentna pani ma to prowadzicJeszcze sam przyjde
... Twrczość w reklamie
Ze sie sprawdzi to nie mam najmniejszych watpliwosciwojtkowski pisze:Niech no się nam tylko ta piękna, młoda i nadzwyczaj uzdolniona wykładowczyni sprawdzi i dotrze
PS. Bardzo fajnie ze znowu jest Naming. Moze wreszcie w tym semestrze dam rade czasowo zeby zrealizowac go do konca.