Buziaki dla wszystkich, z którymi spędzałem miło wczorajszą noc :*
Mikołajki wypaliły - IMHO
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Taurus
- Nowy(a)
Mikołajki wypaliły - IMHO
Jak w temacie rozpocząłem, moim skromnym zdaniem było zajebiście. Muzyczka trochę nawalała,a sala nr.5 (parkiet) była chyba najmniej odwiedzanym pomieszczeniem w szkole. Ale, gdyby pominąć ten fakt, imprezka udała się super, ludzie dopisali (wreszcie poznałem Mikę
) i nie było żadnych poważnych strat, nikt niczego nie zapaskudził, a sprzątaczka była ucieszona i wdzięczna, że szkoła po imprezie tak czysta (w porównaniu do zeszłorocznej). Kto nie chciał przyjść ten gUpia pała, kto nie mógł, przykro mi. Jak to mówią anglicy: "i'm looking forward" na następną taką imprezę.
Ostatnio zmieniony 08 gru (pn) 2003, 14:09:54 przez Taurus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mika
- Zadomowił(a) się

Ja tez bawiłam się zajebiście i chce podziękować wszystkim, którzy bawili się razem z nami oraz tym, którzy pomagali w przygotowaniach, sprzątaniu itp. Jesteście zajebiści
Myślę, że wszędzie można się dobrze bawić, bo to jak będzie zależy tylko i wyłącznie od nas i naszego nastawienia
Mam nadzieję, że długo nie będziemy czekać na następną imprezę
Myślę, że wszędzie można się dobrze bawić, bo to jak będzie zależy tylko i wyłącznie od nas i naszego nastawienia
Mam nadzieję, że długo nie będziemy czekać na następną imprezę
-
sinar
- Loża WSR

-
zyrafa
- Ekspert

Crypterku - a Ty byles na tej imprezie ?
Impreza podobala mi sie gdyz bawilam sie w swietnym gronie - dzieki wanm za to !!! Mam nadzieje ze znowu sie spotkamyu i bedziemy tak dobrze bawic . No i winko pic
. Pozdrawiam !!!!!!
Nieobecni - żałujcie . Jesli czlowiek sie bawi ze swietnymi ludzmi to kazda impreza jest zajebista .
Impreza podobala mi sie gdyz bawilam sie w swietnym gronie - dzieki wanm za to !!! Mam nadzieje ze znowu sie spotkamyu i bedziemy tak dobrze bawic . No i winko pic
Nieobecni - żałujcie . Jesli czlowiek sie bawi ze swietnymi ludzmi to kazda impreza jest zajebista .