Jestem dumnym absolwentem tej szkoły.
Doświadczenie mówi mi, że niektórzy z Was mogą mieć w przyszłości, lub już je mieli, problemy z zaliczaniem przedmiotów stricte fotograficznych, czyli warsztatów i pracowni.
Jeśli tak jest, nie czujecie się mocni w temacie, przewidujecie problemy z ogarnięciem tego, co wykładowca mówi: zapraszam do mnie!
Za niewielką opłatą (ustalaną indywidualnie :]) wyłożę jasno, praktycznie i przejrzyście portret, sylwetkę, packshot, oraz całą teorię fotografii (bez wątków historycznych). Artyści lub potencjalni artyści również mile widziani. Nie konsultuję grafiki, czytaj: Photoshop czy Gimp wykluczony!!! W grę wchodzi również udostępnienie „tylko do odczytu” wysoko niegdyś ocenianej pracy dyplomowej nt portretu fotograficznego. Za odpowiednią opłata, oczywiście :].
Zainteresowane osoby proszę o kontakt
508 232 119
lub GG 2909901
Poniżej kolejna z moich usług
WSR jest szkołą quasi- artystyczną, i jak mniemam niejeden z Was zajmuje się również muzyką.
Nauczanie gry na gitarze akustycznej oraz elektrycznej (7 lat doświadczenia na scenie oraz zaciszu domowym, tudzież ogniskach

Dla wytrwałych i zamożnych (bo instrument drogi, a nie usługa), z akcentem na wytrwałych, skrzypce (13 lat doświadczenia). Tutaj niestety zarówno koszty jak i ilość włożonej pracy dużo większa, ale jak można potem przyszpanować, że się choć trochę umie... miejsce w Klubie Narcyza niemal gwarantowane.

Kontakt:
508 232 119
GG 2909901