nie wierzę. u mnie przywiało go całą masę.Martha pisze:...że dzisiaj jest Dzień Przepędzania Smutku![]()
![]()
Czy wiecie, że....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
..., że aktorka Kinga Preis otrzymała Nagrodę im. Zbyszka Cybulskiego 2006 za rolę Gosi w filmie Feliksa Falka "Komornik"?
Gala wręczenia nagród odbyła się w poniedziałek w Warszawie.
Podczas gali ogłoszono także laureata Nagrody Publiczności, którego widzowie wybrali spośród aktorów nominowanych do Nagrody im. Zbyszka Cybulskiego. Nagroda ta przypadła Tomaszowi Kotowi. Wybierając swojego laureata, widzowie oddawali głosy na stronie internetowej Nagrody im. Zbyszka Cybulskiego oraz po seansach w ogólnopolskiej sieci kin Multikino, gdzie odbywał się przegląd filmów z udziałem aktorów nominowanych do tegorocznej nagrody.

Gala wręczenia nagród odbyła się w poniedziałek w Warszawie.
Podczas gali ogłoszono także laureata Nagrody Publiczności, którego widzowie wybrali spośród aktorów nominowanych do Nagrody im. Zbyszka Cybulskiego. Nagroda ta przypadła Tomaszowi Kotowi. Wybierając swojego laureata, widzowie oddawali głosy na stronie internetowej Nagrody im. Zbyszka Cybulskiego oraz po seansach w ogólnopolskiej sieci kin Multikino, gdzie odbywał się przegląd filmów z udziałem aktorów nominowanych do tegorocznej nagrody.

-
- Wyrocznia WSR
Róże Gali wręczone pięknym Polakom.
(inf. wł., Gala, Gal/13 listopada 2006 10:06)
Ogłoszono wyniki plebiscytu Róże Gali 2006. Uroczystość wręczenia wyróżnień odbyła się wczoraj w Teatrze Narodowym w Warszawie.
Róże Gali to plebiscyt na najpiękniejszych Polaków, których piękno wynika nie tylko z urody, ale jest również związane z duchowym pięknem, osobowością i osiągnięciami.
Jak co roku do plebiscytu zostały nominowane osoby, które wyróżniają się nie tylko pięknym wizerunkiem, ale również osiągnięciami na polu artystycznym i kulturalnym. Nominowani nie boją się nowych wyzwań i odważnie realizują swoje marzenia. Dzięki temu zyskują sympatię publiczności i stają się idolami.
W tym roku do plebiscytu nominowane zostały gwiazdy polskich scen i estrady w czterech kategoriach: piękni dziś, piękne debiuty, piękni zawsze, piękne pary.
Oto szczegółowa lista nominowanych i nagrodzonych:
w kategorii Piękni Dziś:
zwycięzca: Piotr Rubik
pozostali nominowani: Martyna Wojciechowska, Maciej Zakościelny, Karolina Gruszka, Małgorzata Foremniak
w kategorii Piękne Debiuty:
zwycięzcy: Rafał i Marcin Mroczkowie
pozostali nominowani: Katarzyna Cerekwicka, Aleksandra Kwaśniewska, Mumio, Blog 27
w kategorii Piękni Zawsze:
zwyciężczyni: Katarzyna Figura
pozostali nominowani: Kamil Durczok, Monika Olejnik, Marek Kondrat, Kayah
w kategorii Piękne Pary:
zwycięzcy: Kasia Cichopek i Marcin Hakiel
pozostali nominowani: Edyta Górniak i Darek Krupa, Anna Przybylska i Jarosław Bieniuk, Dorota "Doda" Rabczewska i Radosław Majdan, Magdalena i Szymon Majewski
Jak co roku zostanie wręczono również nagroda specjalna przyznawana przez tygodnik "Gala" - Róża Róż. W tej edycji nagród otrzymała ją Agnieszka Holland.
Czytelnicy "Gali" głosowali na swoich ulubieńców do 30 września. Uroczystość poprowadzili Grażyna Torbicka i Sebastian Karpiel-Bułecka. Swoim występem uroczystość uświetniła Natasha St Pier.
Przypomnijmy, że w poprzednich edycjach plebiscytu zwycięzcami byli:
w kategorii Piękni Dziś: w 2003 roku Joanna Brodzik, w 2004 roku Anna Maria Jopek, w 2005 roku Piotr Adamczyk w kategorii Piękne Debiuty: w 2003 roku Ewelina Flinta, w 2004 roku Sistars, w 2005 roku Monika Brodka, w kategorii Piękni Zawsze: w 2003 roku Jolanta Kwaśniewska, w 2004 roku Anna Dymna w 2005 roku Beata Tyszkiewicz w kategorii Piękne Pary: w 2005 roku Anna Maria Jopek i Marcin Kydryński. Dwukrotnie została przyznana nagroda specjalna Róża Róż: w 2004 roku dla Izabeli Skorupko, a w 2005 roku dla Krystyny Jandy.
(inf. wł., Gala, Gal/13 listopada 2006 10:06)
Ogłoszono wyniki plebiscytu Róże Gali 2006. Uroczystość wręczenia wyróżnień odbyła się wczoraj w Teatrze Narodowym w Warszawie.
Róże Gali to plebiscyt na najpiękniejszych Polaków, których piękno wynika nie tylko z urody, ale jest również związane z duchowym pięknem, osobowością i osiągnięciami.
Jak co roku do plebiscytu zostały nominowane osoby, które wyróżniają się nie tylko pięknym wizerunkiem, ale również osiągnięciami na polu artystycznym i kulturalnym. Nominowani nie boją się nowych wyzwań i odważnie realizują swoje marzenia. Dzięki temu zyskują sympatię publiczności i stają się idolami.
W tym roku do plebiscytu nominowane zostały gwiazdy polskich scen i estrady w czterech kategoriach: piękni dziś, piękne debiuty, piękni zawsze, piękne pary.
Oto szczegółowa lista nominowanych i nagrodzonych:
w kategorii Piękni Dziś:
zwycięzca: Piotr Rubik
pozostali nominowani: Martyna Wojciechowska, Maciej Zakościelny, Karolina Gruszka, Małgorzata Foremniak
w kategorii Piękne Debiuty:
zwycięzcy: Rafał i Marcin Mroczkowie
pozostali nominowani: Katarzyna Cerekwicka, Aleksandra Kwaśniewska, Mumio, Blog 27
w kategorii Piękni Zawsze:
zwyciężczyni: Katarzyna Figura
pozostali nominowani: Kamil Durczok, Monika Olejnik, Marek Kondrat, Kayah
w kategorii Piękne Pary:
zwycięzcy: Kasia Cichopek i Marcin Hakiel
pozostali nominowani: Edyta Górniak i Darek Krupa, Anna Przybylska i Jarosław Bieniuk, Dorota "Doda" Rabczewska i Radosław Majdan, Magdalena i Szymon Majewski
Jak co roku zostanie wręczono również nagroda specjalna przyznawana przez tygodnik "Gala" - Róża Róż. W tej edycji nagród otrzymała ją Agnieszka Holland.
Czytelnicy "Gali" głosowali na swoich ulubieńców do 30 września. Uroczystość poprowadzili Grażyna Torbicka i Sebastian Karpiel-Bułecka. Swoim występem uroczystość uświetniła Natasha St Pier.
Przypomnijmy, że w poprzednich edycjach plebiscytu zwycięzcami byli:
w kategorii Piękni Dziś: w 2003 roku Joanna Brodzik, w 2004 roku Anna Maria Jopek, w 2005 roku Piotr Adamczyk w kategorii Piękne Debiuty: w 2003 roku Ewelina Flinta, w 2004 roku Sistars, w 2005 roku Monika Brodka, w kategorii Piękni Zawsze: w 2003 roku Jolanta Kwaśniewska, w 2004 roku Anna Dymna w 2005 roku Beata Tyszkiewicz w kategorii Piękne Pary: w 2005 roku Anna Maria Jopek i Marcin Kydryński. Dwukrotnie została przyznana nagroda specjalna Róża Róż: w 2004 roku dla Izabeli Skorupko, a w 2005 roku dla Krystyny Jandy.
-
- Loża WSR
Dla mnie sam konkurs jest dosc dziwny zeby nie powiedziec smieszny. Zwlaszcza jak widze moze nie tyle zwyciezcow co niektorych nominowanych
Ale juz zupelnie rozbroil mnie ten pomysl z parami. Zwlaszcza:
Dorota "Doda" Rabczewska i Radosław Majdan
Podobno sie wlasnie rozstali. Powinni szybciej rozstrzygac te konkursy bo wiadomo jak to jest z parami w showbiznesie
Moze skrzywdzonego Radka wezma do TzG tak jak Kinge. On sie chcial bidulek ustatkowac. Na radnego startowal. Rodzine chcial zalozyc. A tej jego wstretnej zonce Dodzie tylko balangowanie bylo w glowie.

Podobno sie wlasnie rozstali. Powinni szybciej rozstrzygac te konkursy bo wiadomo jak to jest z parami w showbiznesie

-
- Ekspert
Widziały gały co brały....sinar pisze:Dla mnie sam konkurs jest dosc dziwny zeby nie powiedziec smieszny. Zwlaszcza jak widze moze nie tyle zwyciezcow co niektorych nominowanychAle juz zupelnie rozbroil mnie ten pomysl z parami. Zwlaszcza:
Podobno sie wlasnie rozstali. Powinni szybciej rozstrzygac te konkursy bo wiadomo jak to jest z parami w showbiznesieMoze skrzywdzonego Radka wezma do TzG tak jak Kinge. On sie chcial bidulek ustatkowac. Na radnego startowal. Rodzine chcial zalozyc. A tej jego wstretnej zonce Dodzie tylko balangowanie bylo w glowie.

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Koseckiemu wypada poslowac to czemu jemu nie radzic

Ludzie staraja sie wykorzystac okazje i swoja popularnosc. Mucha zdaje sie zanim poleciala do tej Azji przez jakis czas byla radna w Warszawie.
U mnie w bloku z mojej klatki 2 sasiadki kandydowaly. Ba z tego samego pionu
Jedna 3 pietra wyzej druga 8 pieter nade mna. Hehe wesolo bylo 

Ludzie staraja sie wykorzystac okazje i swoja popularnosc. Mucha zdaje sie zanim poleciala do tej Azji przez jakis czas byla radna w Warszawie.
U mnie w bloku z mojej klatki 2 sasiadki kandydowaly. Ba z tego samego pionu