Czy wiecie, że....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
..., że już wkrótce Aleksandra Kwaśniewska ma poprowadzić własny blok w programie "Dzień Dobry TVN"?
Chociaż szczegóły nie zostały jeszcze ujawnione, to wiadomo, iż głównym zadaniem początkującej dziennikarki będą rozmowy z gwiazdami. Pani psycholog postara się wydobyć z nich najbardziej skrywane sekrety, upodobania i prawdę o codzienności. Na razie listę gości ustalać będzie redakcja. Na antenę TVN nowy blok ma trafić na początku przyszłego roku.
Chociaż szczegóły nie zostały jeszcze ujawnione, to wiadomo, iż głównym zadaniem początkującej dziennikarki będą rozmowy z gwiazdami. Pani psycholog postara się wydobyć z nich najbardziej skrywane sekrety, upodobania i prawdę o codzienności. Na razie listę gości ustalać będzie redakcja. Na antenę TVN nowy blok ma trafić na początku przyszłego roku.
-
- WSR Guru
-
- Czasami coś napisze
Hm... ja uważam że jestem 10 razy bardziej medialna od niej, a jakoś nie udało mi się zatańczyć z gwiazdami ani dostać własnego programu w TVN. Jakoś mam podejrzenia, że to jednak nie chodzi o jej talenta a niestety o nazwisko.
I niestety jestem z tego powodu rozgoryczona i niezadowolona. Bo ostatnio "nowe twarze" prowadzące nowe programy, wcale nowe nie są a tym bardziej anonimowe. Żeby w Polsce zostać dziennikarzem/prezenterem/itp. trzeba najpierw być gwiazdą, albo spać z gwiazdą, albo urżnąć się w trupa na imprezie gwiazd.
I niestety jestem z tego powodu rozgoryczona i niezadowolona. Bo ostatnio "nowe twarze" prowadzące nowe programy, wcale nowe nie są a tym bardziej anonimowe. Żeby w Polsce zostać dziennikarzem/prezenterem/itp. trzeba najpierw być gwiazdą, albo spać z gwiazdą, albo urżnąć się w trupa na imprezie gwiazd.
-
- Ekspert
A z tym sie akurat nie zgodze....dreamlife pisze:Hm... ja uważam że jestem 10 razy bardziej medialna od niej, a jakoś nie udało mi się zatańczyć z gwiazdami ani dostać własnego programu w TVN. Jakoś mam podejrzenia, że to jednak nie chodzi o jej talenta a niestety o nazwisko.
Fakt - łatwiej...i tyle, bo jak sie nie sprawdzisz, to nawet nazwisko ani urżnięcie w trupa Ci nie pomoze....

-
- Ekspert
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
-
- Ekspert