kssssssssssssssssssssss...........
CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
rajmunda
- Początkujący(a)

tak nawiązując do tematu, byłam dziś u jednej takiej zakupoholiczki, zostałam oprowadzina po całym domu ... zapoznałam się z zawartością wszelkich szaf, szuflad i półeczek, dowiedziałam się, że fajna poszewka na jasiek (za jedynie 8 zł w Geanie) - może nadć pomieszczeniu takej nostalgii - jak nic innego!
Nie wiem co o tym myśleć, czy to zaraźliwe?
Dlaczego mnie jaśki nie kręcą, czy mój zakupoholizm jest jeszcze w fazie utajonej? Co zrobić by doznać tej zakupowej euforii ... ???
Help, oststnio kupiłam barometr ... przy czym nie doświadczyłam jakiejś tam szczególnej przyjemności
Matko, może jestem sknerą .....
...
Nie wiem co o tym myśleć, czy to zaraźliwe?
Dlaczego mnie jaśki nie kręcą, czy mój zakupoholizm jest jeszcze w fazie utajonej? Co zrobić by doznać tej zakupowej euforii ... ???
Help, oststnio kupiłam barometr ... przy czym nie doświadczyłam jakiejś tam szczególnej przyjemności
Matko, może jestem sknerą .....
-
Martha
- Ekspert

Jezeli nie czerpiesz zadnych przyjemnosci z zakupow to rzeczywiscie nie za ciekawie
oczywiscie nie mam na mysle kupna chleba, czy soku pomaranczowego, tylko rzeczy bardziej trwalych 
Ja osobiscie uwielbiam zakupy (czyt. np. buty !!) , zawsze sie mozna odstresowac, odpoczac
(tak, tak - odpoczac) i milo spedzic czas - no i podobno to jest zdrowe
Moj zakupoholizm jest juz w zaawansowanej fazie i nie zamierzam tego zmieniac, ani stosowac zadnych odwykow

Ja osobiscie uwielbiam zakupy (czyt. np. buty !!) , zawsze sie mozna odstresowac, odpoczac
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ale mnie moje dzieci obchodzą a nie cudze Sieńko!gosienka2005 pisze:ale halo ... wiesz w sumie to tak w ogole to jest sesyjny okres wiec... nie wiem z czego robić taki szum...Happy pisze:..., że w WueSeRku od jutra zaczyna się sesja, którą wszyscy śpiewająco zaliczą?![]()
![]()
-
Martha
- Ekspert

-
Martha
- Ekspert

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
gosienka2005