P.S.Dużo szczęścia i samych radosnych dni w nowym roczku 2004
Sesja
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Miluuutka
- Zaczyna działać

Sesja
Witam wszystkich bardzo serdecznie po długiej nieobecności na forum
Jakoś zabiegana byłam by tu wpaść
ale juz jestem
Dobra... wracając do tematu... mam pytanko czy ktoś (najlepiej z TV) orientuje się jak będzie wygladało zaliczenie z podstaw montażu, warsztatów operatorskich i warsztatów producenckich? Proszę o doinformowanie zakręconej Miluuusi, bo jakoś nic już nie wie... ale to chyba po Sylwestrze
-
Haken_M3U
- Nowy(a)
Hej
Z tego co wiem z nieoficjalnych źródeł... z warsztatów operatorskich ma nie byc zaliczenia...bo przeciez nie robimy tam nic konkretnego... z montazu...to juz w ogole.... Biedny Artur Waczko stara się nam cos przekazac wciaz czekajac na to, az Pan Marek Kr.ol nas odwiedzi...ale jak widac po tym zjezdzie...nikt nas nie kocha i kazano nam isc do domu:-( Ja sobie nie wyobrazam zaliczenia z montazu, bo przez cale swoje zycie nie mialam okazji niczego jeszcze zmontowac...oprocz stolika na camping. Takze ja tez juz nic nie wiem... Jestem z TV...zaoczne... Ty jestes z dziennych? Bo na zajeciach z montazu u nas sa tylko 3 dziewczyny
... Ja i moje 2 kolezanki.....
P.S. Pozdrawiam kolegów
(Ale mamy fajnie, co> Tylu facetów na nas 3) hhihihihihii
P.S. Pozdrawiam kolegów
-
Miluuutka
- Zaczyna działać

Hihihi
No mam nadzieję,że z operatorskich nic głupiego nie wymyśli Pan Gołębiewski
, my mieliśmy parę zajęć z Panem Królem, ale to mnie jeszcze bardziej przeraża...
Najfajniej było gdy mieliśmy montaż z Adamem Zięciną... wtedy to naprawdę sie dużo nauczyłam... ale co z tego Pan Król ma inne wizje
i jak wczesniej lubiłam na te zajęcia chodzić tak teraz trzeba mnie prawie siłą ciągnąć
Nieważne... przetrwamy jakoś
Tak, jestem z dziennych i u mnie w grupie są też tylko dwie dziewczyny, ze mną 3
Wiem o czym mówisz
ale mamy łączone zajęcia z drugim rokiem TV i tam jest więcej dziewczyn, ale i tak nie narzekamy hihihi... choć panowie jakoś słabo o nas dbają...
nikt torebki za mną nie chce nosić
Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję,ze kiedyś spotkamy się w szkółce
-
reyestr
- Bywalec

-
KILLA
- Nowy(a)
-
Miluuutka
- Zaczyna działać

Teoretycznie sesja trwa od 26 stycznia do 30 stycznia, ale jak to wygląda w praktyce to każdy wie...
Nadal nie mam informacji jak wygląda zaliczenie w/w przedmiotów, wiem,ze z podstaw montazu bez niczego ma się "2", ale czy ta ocena jest satysfakcjonujaca? Sami sobie odpowiedzcie, bo dla mnie nie
Pozdrowionka dla wszystkich!! Killa wracaj do zdrówka!!
P.S.Pan moderator zaśmieca nam temat
P.S.Pan moderator zaśmieca nam temat
-
reyestr
- Bywalec

Kocur ? W ogole Garfield jestem tylko nie wiem czemu mam taki nick, ale cieszy mnie to, ze ktos przyznaje sie bez bicia do faktu, ze mozna ze mna fajnie pogadac
Natomiast ocena z montarzu faktycznie nie wyglada kolorowo, a co do producenckich to szykuj swoje zdjecie bo trzeba film skonczyc, to bedziesz miala zaliczenie. Krecimy juz niebawem tylko wytrzezwieje 
-
reyestr
- Bywalec

Acha a jesli chodzi o operatorskie to musisz przedstwic na zalicznie swoja etiude - krotka scenke (od strony ujec technicznych), mozna ja rowniez nakrecic kozystajac z pomocy pana Golebiewskiego, badz mojej jesli masz ochote na wspolprace ... ja rowniez musze zaliczyc ten przedmiot, a pomyslow to ja troche mam wiec moze cos pokombinujemy ?