Impreza integracyjna ?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ

Masz ochotę na imprezę integracyjną? Gdzie?

Czas głosowania minął 08 lut (ndz) 2009, 15:27:25

Tak, obojętne gdzie i z kim (kluby miejskie, WSR + obcy)
7
14%
Tak, ale tylko w gronie słuchaczy WSR i osób towarzyszących
22
43%
Tak, ale tylko w gronie słuchaczy WSR, bez osób towarzyszących
7
14%
Nie, nie interesuje mnie to
15
29%

Liczba głosów: 51

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: megejra » 24 lut (wt) 2009, 20:41:12

Annka pisze:proponuję dać szkole czas do naszego następnego zjezdu - do 7.III.
A jak nic nie ruszy to zarządzimy okupację automatu, pikietę przed wejściem, oplakatujemy szkołę hasłami "Domagamy sie imprezy" itp.
Ewentualnie można dokonać jakiegoś porwania, ataku zbrojnego, marszu protestacyjnego, skandowania pod uczelnią itp. :twisted:
toż to właśnie :!:
:wink:
po_prostu_Adam napisał:
ehhh, trzeba obmyślić jakiś plan działania. my tu sobie piszemy, a nikt na to nie reaguje.
8) reagują :roll:

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 25 lut (śr) 2009, 10:22:40

słuchajcie, trzeba zoorganizować jakąś imprezkę WSRową.. trzeba to rozgłosić ;P

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 25 lut (śr) 2009, 11:52:00

no dobra, to gdzie spamujemy? :D

chyba Kasia vel Jane posiada e-maile ludzi, można zacząć od tej formy :) i tak ludzie niech podają dalej ;) szczególnie, zbey dotarło info do SR i TV, bo oni tu nic nie piszą zupełnie! widać się nakręcają, haha ;) /taki żarcik? :)

no i intensywną akcję trzeba będzie przeprowadzić na naszym zjeździe.

teraz zatem pozostaje przedstawić propozycję jakiegoś terminu.
jak pisałem, nie wiem, czy ludzie w poście będą chcieli iść na imprezę, zatem weźmy dwa terminy pod uwagę, jeden postny i jeden po-postny, żeby nie było ;)
ponieważ pojęcia nie mam, kiedy się post kończy, zapodam pierwszą datę, uwzględniającą mniej więcej realne okoliczności.

wydaje mi się, że klub, którego nazwy ciągle nie pamiętam, ale to ten pierwszy, w którym byliśmy, by nam całkiem odpowiadał. nie wiem tylko, jak cenowo wygląda i na ile szkoła się może zgodzić.
zatem pierwsze miejsce proponowane znane :)

a data... 21 lub 28 marca. choć trochę komplikuje sprawę fakt, że specjalizacje rozdzielone zostały i przyjezdni z którejś zapewne nie dotrą :( ale biorąc pod uwagę to, że większość osób jest na grafice i tam też większość przyjezdnych, obstawiam zjazd grafiki, czyli 21 marca.

podsumowując:

Miejsce:
Klub niebiański

Data: 21.03 (preferowany) lub 28.03

co Państwo na to?

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 25 lut (śr) 2009, 11:53:49

Happy pisze:
po_prostu_Adam pisze: a nikt na to nie reaguje. nawet happy! chyba, że już nie pracuje, ale ja zawsze słabo poinformowany. trza sie udać zapewne do jakiejś osoby i przycisnąć, bo imprezy sie doczekamy, chyba, że sami prywatnie ją zorganizujemy.
No widzisz Adamie jak to w życiu bywa... Zostałeś sam na placu boju. Walcz dzielnie! "Doinforumuj" się skoroś niedoinformowany... :roll:

A ja akurat tu zajrzałam po wielu, wielu tygodniach i miło, że ktoś jeszcze mnie pamięta...
no szkolny nikt nie reaguje :P

i wiedziałem, że coś z Happy musi być nie tak, skoro poznikła :P ale już się pojawiła, zatem sprawa imprezy zostanie ruszona, jesteśmy przekonani i pokładamy w Happy wielkie nadzieje :)

majaga
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: majaga » 25 lut (śr) 2009, 12:13:20

Happy nie można teraz niczym obciążać i nadziejów ;P pokładać, bo ona teraz musi się przygotowac do swojej życiowej roli mamci a nie naszymi imprezami zajmować ;P
sesesese
a co do imprezy, to wydaje mi się, że powinno się jakies ogłoszonko rzucić na korytarzu nawet w szkole, bo inaczej to ludziska na forum nie zajrzą i się nie zaintersują tylko na gotowe bedą czekac ;P
hehe
8)

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 25 lut (śr) 2009, 13:25:21

majaga pisze:Happy (...) teraz musi się przygotowac do swojej życiowej roli mamci
no jeśli jej życiową rolą jest bycie mamą, to... /cenzura/ ;)

majaga pisze:a co do imprezy, to wydaje mi się, że powinno się jakies ogłoszonko rzucić na korytarzu nawet w szkole, bo inaczej to ludziska na forum nie zajrzą i się nie zaintersują tylko na gotowe bedą czekac ;P
no toteż dlatego piszemy tu, żeby z czymś konkretnym się udać i poprosić o rozgłoszenie informacji ;)

majaga
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: majaga » 25 lut (śr) 2009, 14:56:21

dla niektórych rola matki, to prawdziwe spełnienie i nie oznacza to, że jest ona jedyną rolą w jej życiu, ale na pewno wazniejszą od integrowania WSR-owiaków, którzy jakos niby chcą a wcale się nie garną ;P
a swoją drogą...fakt faktem, że gdyby Happy w szkole była to na pewno by pomogła :)

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 25 lut (śr) 2009, 16:04:04

hej!!!
Kłótni w sztabie imprezowym nie chcemy! Trza sie teraz zebrać do kupy i coś działać. Popieram - szkołę trzeba opikietować, porobić jakieś ulotki, plakaty, kartki, napisy, listy.
Termin też jest oki - 21 marca, a klub o ile pamiętam nazywał sie "Pie in the sky"...
A czy czyta to może ktoś z dziennych? Bo jeśli tak, to bardzo prosimy o wywieszenie kartki na tablicy ogłoszeń, że taki wątek jest, i że działa, i że imprezy byśmy chcieli.

A wszystkim przyszłym i obecnym mamą gratulujemy i ściskamy :D

majaga
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: majaga » 25 lut (śr) 2009, 16:14:40

dobrze napisane! trzeba walczyć o imprezę! :wink:
niechaj głos z forum dotrze do każdego w WSR!
tylko jednocząc się dokonamy ... imprezy ;)

a w imieniu mamusiek - senk ju :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 25 lut (śr) 2009, 16:16:58

Myślę Adamie, że rola mamy jest najwdzięczniejszą rolą jaka może się przydarzyć kobiecie. Własne dziecko nigdy o Tobie nie zapomni i zawsze będzie Ci wdzięczne za to co dla niego zrobiłeś, za to jak się dla niego poświęcałeś (nawet jeśli w okresach buntu będzie ci się wydawało inaczej). A inni ludzie zapominają o Tobie ...

No jakbym była to bym pewnie pomogła bo lubiłam te imprezy szkolne, ale wszystko w życiu kiedyś się zaczyna i kiedyś kończy... :roll:
Miłej organizacji Ci życzę! Walcz dzielnie!

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Prace nad imprezą

Post autor: s_wojtkowski » 25 lut (śr) 2009, 18:32:29

Prace nad imprezą posemestralną już trwają. Chcę zapewnić wszystkich zainteresowanych, że działamy. Już całkiem niedługo te działania ujrzą światło dzienne.
Piszę o tym na razie tylko po to, żebyście nie mieli wątpliwości, że (1) impreza będzie, (2) taka jakiej pragniecie, (3) nie tylko Wam na niej zależy.
Pozdrawiam bratersko wszystkich aktywnych (czyli tych, którym się chce) w WSR!

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 25 lut (śr) 2009, 18:37:54

jupi!!!!

Czyli nie trzeba robić akcji protestacyjnych?
Wielkie dzięki, Sławku :D

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: megejra » 25 lut (śr) 2009, 20:23:31

majaga pisze:(...)
a co do imprezy, to wydaje mi się, że powinno się jakies ogłoszonko rzucić na korytarzu nawet w szkole, bo inaczej to ludziska na forum nie zajrzą i się nie zaintersują tylko na gotowe bedą czekac ;P
hehe
8)
8O na gotowe to już czekają :? wiadomość rozsyłałam, rozgłaszałam (u sr i tv też) :twisted: tylko nieliczni zareagowali :(

21.03 byłby suuuper terminem - bo to dzień wiosny i temat przewodni sam by się narzucił

...potwierdzenie z góry już padło :D pozostaje czekać

a pikietę też jakąś można wymyślić by rozruszać w końcu towarzystwo :twisted:

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 25 lut (śr) 2009, 21:56:11

heh... nawet nie skojarzyłam, rzeczywiście 21 to dzień wiosny.
Czyli będzie jednak tak, jak Adam przepowiedział - palenie marzanny :lol:

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 26 lut (czw) 2009, 12:40:35

bo Adam to jest wróżka, ino sie nie przyznawał :P a Marzanna być musiała ;) może jakiś konkurs na Marzannę 2009 ? <hahaha>

a co do znaku z góry, to widać groźba pikiety poskutkowała, haha :)

albo Happy mimo nieobecności podziałała :)

w każdym razie dziękuję wszystkim, którzy się do sukcesu przyczynili :)

oczywiście temat tym samym nie umiera. nie można zaprzestać rozmów, bo się impreza rozejdzie :)

idealny termin już posiadamy, 21 marca. a co z motywem przewodnim? bo nadal nie ustaliliśmy, w jakich rytmach byśmy chcieli mieć imprezę?

ja bym jakieś disko bandżo w sumie proponował, bo sie na to wszyscy załapią, każdy coś tam pobryka. można takie muzyki świata :)

no ale przebranie to by wypadało ustalić, w jakim się mamy pokazać :D

grupy foto niech czyszczą obiektywy, będą zdjęcia na zaliczenie, a i do kroniki szkolnej się przyda :)

aaaaaaaaaaaaaaale fajnie :D

ODPOWIEDZ