Plener "zaoczny"
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Zajawka podsumowania pleneru
Ooo, widzę, że nikt oprócz Anamiski nie miał siły nawet zajrzeć na forum... Co Was tak zmęczyło
No dobrze, ja też nie wykrzeszę z siebie enrgii na jakieś pogłębione podsumowanie. Poza stwierdzeniem, że było naprawdę miło i bardzo mi się podobało.
Dziękuję wszystkim nie tylko za przestrzeganie ustalonych zasad, ale też za ciekawe rozmowy, dobrą atmosferę, poczucie humoru niezłej próby, wzajemną życzliwość i zdyscyplinowanie. Szkoda, że te wspólne 36 godzin minęło tak szybko (so fast - term. techn. ang. dla Słuch. obc-jęz.)

Dziękuję wszystkim nie tylko za przestrzeganie ustalonych zasad, ale też za ciekawe rozmowy, dobrą atmosferę, poczucie humoru niezłej próby, wzajemną życzliwość i zdyscyplinowanie. Szkoda, że te wspólne 36 godzin minęło tak szybko (so fast - term. techn. ang. dla Słuch. obc-jęz.)
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
I sie wreszcie obudzilem - po takim weekendzie to po otwarciu oczu od razu nasuwa sie pytanie "Gdzie ja jestem?" 8O
Plener byl mega! Marmad niech zaluje (swoja droga ciesz sie, ze chociaz pospales w noc przed plenerem - choc nie spalem to nie narzekam
)
Jak otworze do konca oczy to sie za fotki wezme. I tu od razu pytanko. Wrzucac je tutaj czy stworzyc jakis nowy topic tylko z fotkami? Oczywiscie CENZURA musi byc
Aaaaa! Shame on me! Nie przedstawilem sie
Mateusz z Foto z1
Teraz bede Was nekal postami - wszelkie pretensje do Moniki i Magdy prosze. To ONE mnie namowily 
Plener byl mega! Marmad niech zaluje (swoja droga ciesz sie, ze chociaz pospales w noc przed plenerem - choc nie spalem to nie narzekam

Jak otworze do konca oczy to sie za fotki wezme. I tu od razu pytanko. Wrzucac je tutaj czy stworzyc jakis nowy topic tylko z fotkami? Oczywiscie CENZURA musi byc

-
- Zaczyna działać
-
- Wyrocznia WSR
-
- Początkujący(a)
Nękać nękać... dziś udaję się do księgarni... Kopaliński będzie jak najbardziej grany... wszystkie słowa Sławku zapisałam i będę sprawdzać 
Już z rana mogę powiedzieć, że bawiłam się świetnie, pogoda dopisała, dream team i zabawy na rynku rewelacja (to o tych zdjęciach mówił Mateusz a będzie warto zobaczyć)... wieczorowo nocne rozmowy w disco bango i potem w czilałt romie na schodach cudne,
raport:
wypitego alkoholu w normie (w sumie 4 drinki i 3 szklanki wina grzanego)
jedzenie super jak u mamy (docenia się jak się nie mieszka z rodzicami)
sen - niewiele ale i nie wiele było potrzeba
zajęcia w podgrupach - rewelacja choć zmąciły mój mózg jeszcze bardziej niż przed wyjazdem co odznaczy się nowym stanowiskiem w przyszłości PP manager.
nowe znajomości - zawarte, świetne, budujące, nieprzewidziane, owocne.
jedna scena w filmie grozy - masz tu latarkę i udawaj ząbi a my zgasimy światło... kamera - akcja
wiele zdjęć - niektórych to już się boję (te wynalazki w stylu zmiany ogniskowych i inne)
wiele wspomnień w przeciągu kilkunastu godzin - i to wszystko za jedyne 100 zł z groszami i 40 zł na cygankę
BYŁO WARTO!!!

Już z rana mogę powiedzieć, że bawiłam się świetnie, pogoda dopisała, dream team i zabawy na rynku rewelacja (to o tych zdjęciach mówił Mateusz a będzie warto zobaczyć)... wieczorowo nocne rozmowy w disco bango i potem w czilałt romie na schodach cudne,
raport:
wypitego alkoholu w normie (w sumie 4 drinki i 3 szklanki wina grzanego)
jedzenie super jak u mamy (docenia się jak się nie mieszka z rodzicami)
sen - niewiele ale i nie wiele było potrzeba
zajęcia w podgrupach - rewelacja choć zmąciły mój mózg jeszcze bardziej niż przed wyjazdem co odznaczy się nowym stanowiskiem w przyszłości PP manager.
nowe znajomości - zawarte, świetne, budujące, nieprzewidziane, owocne.
jedna scena w filmie grozy - masz tu latarkę i udawaj ząbi a my zgasimy światło... kamera - akcja
wiele zdjęć - niektórych to już się boję (te wynalazki w stylu zmiany ogniskowych i inne)
wiele wspomnień w przeciągu kilkunastu godzin - i to wszystko za jedyne 100 zł z groszami i 40 zł na cygankę

BYŁO WARTO!!!
-
- Nowy(a)
Oj Drogie Panie nie wiecie co Was czeka
Dzisiaj robie sobie weekend bo mam takiego lenia do pracy, ze nawet nie wiem od czego mialbym zaczac
Fotki juz szykuje i podam Wam tu link za kilka chwil.
Monia (ciekawe skad mi sie wzielo takie cus - moniaGO? ;p) Ty serio dalas 40 tym cygankom?? Ja bym Cie taniej oswiecil, ze dozyjesz 92 lat

Dzisiaj robie sobie weekend bo mam takiego lenia do pracy, ze nawet nie wiem od czego mialbym zaczac

Fotki juz szykuje i podam Wam tu link za kilka chwil.
Monia (ciekawe skad mi sie wzielo takie cus - moniaGO? ;p) Ty serio dalas 40 tym cygankom?? Ja bym Cie taniej oswiecil, ze dozyjesz 92 lat