Świeżaczki na WSR

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
madras
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: madras » 22 sie (śr) 2007, 13:04:45

GangstaGirl pisze:Ty:P
8O 8O 8O

jak to :?:

wszystkiemu zaprzeczam :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 22 sie (śr) 2007, 13:07:39

No w Powsinie. Dwie stacje metra od szkoły. Niestety jeszcze około 40 min dojście więc gorąco polecany rower, nim w niecałe 10 min. :lol: Jest tam specjalna polanka, na której można palić ogniska i najczęściej służby leśne same już tam znoszą gałęzie do palenia i chrust. Przyda się ze sobą coś do siedzenia, chłopak z gitarą (był tu już taki jeden co obiecał), i prowiancik łącznie z małą ilością procentów. Ot i wsio. I tylko temin, plataky, kampania promocyjno-informacyjna w szkole i na Forum, ktoś kto pojedzie wcześniej (kilka osób) i zajmie miejsce żeby mieś swoje palenisko. :lol:

madras
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: madras » 22 sie (śr) 2007, 13:08:06

GangstaGirl pisze:juz obczailam co za Powsin.... to jaksi park jest ,si? i co tam se mozna ognicho zorganizowac? to ja sie biore za to:D
no to skoro już się podjęłaś zaszczytego obowiązku zorganizowania ogniska, to nie wiem, czy nie lepiej wrzucić temat do wyjść wszelakich ;) ale odpowiednie osoby z pewnością już rozreklamują ową inicjatywę :D

no to już wrzucać ankietkę i zbierać chętnych :) !!

madras
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: madras » 22 sie (śr) 2007, 13:11:13

Happy pisze:No w Powsinie. Dwie stacje metra od szkoły. Niestety jeszcze około 40 min dojście więc gorąco polecany rower, nim w niecałe 10 min. :lol: Jest tam specjalna polanka, na której można palić ogniska i najczęściej służby leśne same już tam znoszą gałęzie do palenia i chrust. Przyda się ze sobą coś do siedzenia, chłopak z gitarą (był tu już taki jeden co obiecał), i prowiancik łącznie z małą ilością procentów. Ot i wsio. I tylko temin, plataky, kampania promocyjno-informacyjna w szkole i na Forum, ktoś kto pojedzie wcześniej (kilka osób) i zajmie miejsce żeby mieś swoje palenisko. :lol:
hehehehe ;) no ja dopiero mam być na grafice ;P wiec plakatem na razie się nie zajmę ;P gangsterka na reklamie, ma ukryte talenty, niech przedwcześnie daje o nich znać :)

ja bym zabrał grzańca :/ ale naczynko by się zdało no i wieszak, żeby się nic nie zmarnowało :/ ehhh. trza będzie coś innego chyba <beczy>

GangstaGirl
Bywalec
Bywalec

Post autor: GangstaGirl » 22 sie (śr) 2007, 13:22:50

Spokojnie ,spokojnie wszystko po powolnemu. damy rade :D ja plakaty moge zrobic...ale do tego trza miec konkretne dane juz. a poki co zbieramy:D ja ju wici rozeslalam :D :twisted: :twisted:

madras
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: madras » 22 sie (śr) 2007, 14:16:40

GangstaGirl pisze:Spokojnie ,spokojnie wszystko po powolnemu. damy rade :D ja plakaty moge zrobic...ale do tego trza miec konkretne dane juz. a poki co zbieramy:D ja ju wici rozeslalam :D :twisted: :twisted:
ej no ;> my sie mamy integrować :P ty organizujesz, niech ktoś ze starszaków zrobi plakat :P na ognisko to przyjść będą chcieli, nie ?? no to jakiś wkład też :P

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 22 sie (śr) 2007, 14:18:33

Sam fakt, ze starszaki przyjda na ognisko, to nie taki maly wklad !!!!
Bo zebrac ludzi to nie lada wyzwanie..... 8)

madras
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: madras » 22 sie (śr) 2007, 14:21:32

Martha pisze:Sam fakt, ze starszaki przyjda na ognisko, to nie taki maly wklad !!!!
Bo zebrac ludzi to nie lada wyzwanie..... 8)
no nie no, dyskryminacja ;> to świeżaki dostarczają krwi prężnej i młodej, żeby skostniałe towarzystwo rozruszać (zawsze mogłem nic nt. poprzednich imprez nie czytać :P ) więc to jest wasz obowiązek :P trza się opiekować młodymi i nieporadnymi <hahaha>
my się będziemy później wykazywać :D

zatem Martha obecna będzie :) nie ma to jak kandydatura spontaniczna :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 22 sie (śr) 2007, 14:22:32

Ojej dwa lata temu jak skrzyknęło się ludzi to prawie calusieńki pierwszy rok był. To były czasy. :roll: A i drugiego dużo. Także w ludziach siła, jak mówię pic polega tylko na silnym, charyzmatycznym przywódcy, który pociągnie za sobą cały ten tłumek. :lol:

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 22 sie (śr) 2007, 14:24:53

madras pisze:zatem Martha obecna będzie :) nie ma to jak kandydatura spontaniczna :P
jak bedzie wiedziala gdzie co jak i kiedy to pewnie ze bedzie.... 8)

madras
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: madras » 22 sie (śr) 2007, 14:25:43

Happy pisze:Ojej dwa lata temu jak skrzyknęło się ludzi to prawie calusieńki pierwszy rok był. To były czasy. :roll: A i drugiego dużo. Także w ludziach siła, jak mówię pic polega tylko na silnym, charyzmatycznym przywódcy, który pociągnie za sobą cały ten tłumek. :lol:
NO DOBRAAAAAAA !!!!

GANGSTERKA ZAPOWIADA DODATKOWE ATRAKCJE !! PRZYBYWAJCIE TŁUMNIE !!

hi hi hi :D :twisted: :twisted: :twisted:

aha. dyktafony, kamery wideo i inne nagrywacze obrazu i dźwięku zakazane, żeby potem się nam nie porobiło !! :)

madras
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: madras » 22 sie (śr) 2007, 14:26:32

Martha pisze:
madras pisze:zatem Martha obecna będzie :) nie ma to jak kandydatura spontaniczna :P
gdzie to już wiadomo ;P można zawsze zacząć koczować w oczekiwaniu.... niekoniecznie na Godota :)

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 22 sie (śr) 2007, 14:28:01

gangsterka pisze:aha. dyktafony, kamery wideo i inne nagrywacze obrazu i dźwięku zakazane, żeby potem się nam nie porobiło !! :)
w szkole reklamy rzadko kto rusza sie bez zadnych nagrywaczy.....
tak wiec nie dosc ze beda nagrywacze obrazu dzwieku czy zapachu, to jeszcze dodatkowo wszystko sie da udoskonalic w photoshopie czy premierze :)
oj bedzie sie dzialo :D:D

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 22 sie (śr) 2007, 14:29:41

madras pisze:
Martha pisze:
gdzie to już wiadomo ;P można zawsze zacząć koczować w oczekiwaniu.... niekoniecznie na Godota :)
no tak, niesmiertelny Powsin :)

madras
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: madras » 22 sie (śr) 2007, 14:29:57

Martha pisze:
gangsterka pisze:aha. dyktafony, kamery wideo i inne nagrywacze obrazu i dźwięku zakazane, żeby potem się nam nie porobiło !! :)
w szkole reklamy rzadko kto rusza sie bez zadnych nagrywaczy.....
tak wiec nie dosc ze beda nagrywacze obrazu dzwieku czy zapachu, to jeszcze dodatkowo wszystko sie da udoskonalic w photoshopie czy premierze :)
oj bedzie sie dzialo :D:D
jessuuuu !! to ja musze przebranie sobie przygotować <hahaha> albo nie :) zagłuszacz dźwięku i obrazu :D jednak polityka w życiu codziennym też się na coś przydaje :D

ODPOWIEDZ