Co o mnie sądzisz?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ

Co sadzisz o mnie (czyli o SeIZe) ?

6 - MAX
9
35%
5
4
15%
4
2
8%
3
5
19%
2
2
8%
1
1
4%
0 - DNO
3
12%

Liczba głosów: 26

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 11 lut (pt) 2005, 01:31:46

Mysle ze Seize jako spec od reklamy, badan (Havok) i nie tylko dobrze sie orientuje na jakie zainteresowanie i kogo moze liczyc na tym forum :)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 11 lut (pt) 2005, 01:39:06

sinar pisze:badan (Havok)
Sinar co to za żaluzja z tymi badaniami do mnie:P Mi zostaly tylko jeszcze dwa wykresy do zrobienia :mrgreen: ale juz dzis nie dam rady. I tak bede w nocy mial koszmary w ktorych bede ginal przygnieciony slupkiem albo (o zgrozo) bedzie mnie takowy gonil 8)

<Nic tak mi sie skojrzylo towarzyszu niedoli. Mam troche wiecej. Do zrobienia ale czasu tez. Sinar>

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 11 lut (pt) 2005, 01:42:45

a ja znam Seize osobiście :). Zawsze służy mi dobra radą, potrafi wyciągnąć z dołka i pomóc dy jest mi smutno. Cieszy się moim szczęściem i jest pogodną osóbką. Tańczylismy razem na Mikołajkach w dymie :D, szlismy po zapasy browara do sklepu nocego razem z Radziem i nawet kochany seize odprowadził mnie potem na stacje środmiescie ;). Poza tym wspólnie palaszowalismy żarełko na szkolnych Mikołajkach- siedzieliśmy obok siebie itp :D. Zapewno to jeszcze nie koniec. Acha- Seize ma cierpliwość. Jak zaczynam kogos obgadywać to zatrzymuje to dla siebie - tak, tak - nie z kazym wsrowcem się lubie :].
Co ja moge powiedziec- daje Ci max !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cium :*

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 11 lut (pt) 2005, 01:44:59

Poza tym wspólnie palaszowalismy żarełko na szkolnych Mikołajkach- - NIE MIKOŁAJAKCH - WIGILII !!!!!!!!!!!!!!
Chtba ta godzina mi nie sluzy :/ Moze warto polozyc sie spać :]

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 11 lut (pt) 2005, 01:46:02

zacytuje przykladowe odpowiedzi z innych tego typu ankiet...
-to moj idol!
-ma to cos i blysk w oku!
-ma piekne posladki,jedrne i soczyste!
-kult ciala!
-to pedzio!
-heros, polbog!
-takiego mezyzny szukam!
-ssie na calej linii!
-a kto to? znam go?
...
:D

Hmmm a tak na marginesie to przypomiala mi sie pewna stara stronka:
http://yarlan.friendtest.com :D

p0zdr0

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 11 lut (pt) 2005, 01:49:13

żyrka - ty plotkaro :D
Jej jaki wysyp postow...

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 11 lut (pt) 2005, 01:54:16

yarlan pisze:żyrka - ty plotkaro :D
Jej jaki wysyp postow...
no cóż :] - bywa :D . Oki- może nie plotkuje tylko się zale jaka to ja jestem nieszczęsliwa i akurat jak ten czy tamta akurat mnie denerwuje :). Zawsze podkreslam ze sa to moje subiektywne odczucia tip, ale .... nie ma i tak jak dobre plotkowanie :D.
a że wysyp ... to chiba dobrze . A nie "wysyp żywych trupów" :twisted: hiehie

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 11 lut (pt) 2005, 01:55:16

Ad. Sinar: No co do tej orientacji to faktycznie - choc czasem i drobne bledy w interpretacji badan tez sie zdarzaja ;)

Ad Żyrafa: No prosze ale teraz miod polecial ;) Och ta cierpliwosc i umiejetnosc sluchania na cos sie jednak przydaje :) Hhy zreszta chyba Ty jako pierwsza wiedzialas ktoz to taki jest "SeIZe" :D

Ad. Yarlan : no raczej bezposrednich cytatow z tego co podales to bym nie wstawil - zwlaszcza trzech ...

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 11 lut (pt) 2005, 02:01:12

sinar pisze:Mysle ze Seize jako spec od reklamy, badan (Havok) i nie tylko dobrze sie orientuje na jakie zainteresowanie i kogo moze liczyc na tym forum :)
Wierz lub nie ale tu mialbyc dopisek:

Jako uznany hiehie wrozbita moge powiedziec ze tym temacie jeszcze pewnie w piatek odezwie sie przynajmniej jedna dziewczyna. Nawet wiem ktora :)

No ale nie zdazylem bo sie Zyrka wlasnie odezwala :D

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 11 lut (pt) 2005, 02:03:09

seize pisze: Ad Żyrafa: No prosze ale teraz miod polecial ;) Och ta cierpliwosc i umiejetnosc sluchania na cos sie jednak przydaje :) Hhy zreszta chyba Ty jako pierwsza wiedzialas ktoz to taki jest "SeIZe" :D
nio ba ze miodek, a cio nie lubisz go?? :D hehe. A Ty posiadasz jeszcze więcej pozytywnych cech niż wypisałam :). No ba, że pierwsza wiedziałam, że Ty to Ty. W końcu to mój PR "zwabił" Cie na impre Mikołajkową do WSR. Szłyszycie, słyszycie?? To dzięki żyrafce nasz Seize się "ujawnił" i zdecydował na ogólne rozpoznanie ;). Hiehie.

PS.eeee ... czy ja nie popelniam za duzo bledow stylist. i ort???? Mamuś-zagoń mnie do łózeczka, bo byki wale. hehe- głupie wytawiennictwo- jeszcze nad nim siedze :/

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 11 lut (pt) 2005, 02:09:19

Ad. Sinar: No w tym wypadku to chyba nie trzeba byc wrozbita - wystarczylo byc np.: obserwatorem ;)
zyrafa pisze:nio ba ze miodek, a cio nie lubisz go?? :D hehe.
No przeciez ten temat m.in. temu sluzy ;)
zyrafa pisze:A Ty posiadasz jeszcze więcej pozytywnych cech niż wypisałam :).
No ba - jako pretendujacy Narcyz powiem jest ich jeszcze troche :D
zyrafa pisze:To dzięki żyrafce nasz Seize się "ujawnił" i zdecydował na ogólne rozpoznanie ;).
Rozpoznanie bylo tez uwiecznione na jednej budzacej rozne inspiracje - swego czasu - fotce ;)

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 11 lut (pt) 2005, 02:09:32

sinar pisze:[No ale nie zdazylem bo sie Zyrka wlasnie odezwala :D
o kurcze .... Sinar wróżbita ... tak dobrze mnie znasz :D . hehe- czyli już Cie niczym nie zaskocze .... :). Ciekawe skad wiedziales, ze to bede akurat ja. Hym

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 11 lut (pt) 2005, 08:26:23

No jak narazie 7h (wieczorno-porannych) istnienia ankiety i 8 oddanych glosow; w tym jeden na 2, jeden na 4 oraz jeden na DNO (sic!). Glos slowny zabieraja zdecydowanie "maksowicze" dlatego tez powiem iz osoby siegajace do ocen z nizszego pulapu tez mogly by cos slownie rzucic - byle by konstruktywnego :)
PS: Uwazam ze Ci ktorzy zdania nie maja itd lub tez wogole mnie nie znaja/kojarza nie biora udzialu w glosowaniu - podejscie to zostalo zreszta z premedytacja uwzglednione w ankiecie i nie zawiera ona opcji typu "nie znam/brak zdania" :D

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 11 lut (pt) 2005, 10:33:28

zwykle jak ktos kogos nazywa głupcem sam nim jest - to samo kieruje (ku przmysleniu) do osoby, która zaznaczyła "dno" - nie chcę nic sugerować ale niech sie nad soba zastanowi - jest wielu specjalistów, u których mozna poddać sie terapii

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 11 lut (pt) 2005, 10:37:49

Coz opcja 'DNO' moze wskazywac iz faktycznie 'narcyzm' jest uzasadniony bo odzywa sie przy wybraniu tej opcji zazdrosc ;)))))

BTW: "Istnieją dwa rodzaje głupców: ci, którzy nigdy w nic nie wątpią i ci, którzy zawsze wątpią we wszystko" (Pino Pellegrino)

ODPOWIEDZ