Impreza szkolna na zakończenie semestru - reklama
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Na pewno nigdy nie ustalimy terminu ktory by pasil wszystkim. 25.06 lub w tych okolicach nie bedzie duzej czesci zaocznych glownie tych z innych miast. Przy takim terminie warto sie tez zastanowic jak zawczasu poinformowac wszystkich o imprezie. Nie bedzie zajec wiec informacja w szkole odpada. Takze pozostaje poczta pantoflowa i nietylko. W razie co ja juz odkopuje moja baze mailowa 

-
- Loża WSR
-
- Zawsze coś napisze
-
- Zawsze coś napisze
mysle ze z jedna osoba towarzyszaca nie powinno byc problemu, z wieksza iloscia to pewnie po konsultacji z dzialaczami (slawek?, aw?). juz takie sytuacje byly i bylo ok. chodzi tylko o to aby ludzie nie tworzyli oddzielne grupki ze swoimi znajomymi, aby "w miare" razem wszyscy sie bawili. jak bym chcial sie bawic ze znajomymi to bym poszedl do jakiegos klubu, a tu chce sie bawic z ludzmi ze szkoly.
wiec mysle ze raczej z przyprowadzeniem kogos nie ma problemu, tylko ze nie ja to imprezke organizuje
wiec mysle ze raczej z przyprowadzeniem kogos nie ma problemu, tylko ze nie ja to imprezke organizuje

-
- Zawsze coś napisze
-
- Wyrocznia WSR
Jakub, czy to Ty?
Bravo wreszcie na forum!
To Jego pierwszy raz....
Taki chłopak nieśmiały!
Nie mam jeszcze officjalnych, potwierdzonych informacji dotyczącej terminu owego ważnego i jakże wspaniałego wydarzenia w życiu naszej zgranej szkolnej społeczności!
Z rozmów przeprowadzonych z sw wynika, że chyba ten fanjny termin 25 czerwca odpada ponieważ sw ma 26 obrony od rana samego a bardzo chce być do końca na imprezie tak jak ja, żeby pomagać mi strzec moralności narodu!
Ale będę monitować temat i wywierać nacisk!
No i trzymać rękę na pulsie, żeby się nie wykręcili....
Bravo wreszcie na forum!
To Jego pierwszy raz....

Taki chłopak nieśmiały!
Nie mam jeszcze officjalnych, potwierdzonych informacji dotyczącej terminu owego ważnego i jakże wspaniałego wydarzenia w życiu naszej zgranej szkolnej społeczności!
Z rozmów przeprowadzonych z sw wynika, że chyba ten fanjny termin 25 czerwca odpada ponieważ sw ma 26 obrony od rana samego a bardzo chce być do końca na imprezie tak jak ja, żeby pomagać mi strzec moralności narodu!

Ale będę monitować temat i wywierać nacisk!
No i trzymać rękę na pulsie, żeby się nie wykręcili....