Lipiec 2005 - Reklama Miesiaca

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Najlepsza reklama lipca wg mnie to:

Czas głosowania minął 01 wrz (czw) 2005, 22:15:18

PZU - Stop! Wariatom drogowym (TV)
1
11%
Link4 - Szyby / Popilnowac auta? (TV)
5
56%
Medal of Honor - Wojna w Europie (TV)
1
11%
Sprawni w pracy (prasa)
2
22%
Edelman PR - Pozwol sie zrozumiec (TV)
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 01 wrz (czw) 2005, 01:06:42

Propozycja : ING Nationale-Nederlanden - 'Co by bylo ... '
.. rozbraja mnie ta scena z rzucana prasa z samochodu i pani czytajaca w kafejce prase :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 02 wrz (pt) 2005, 16:18:01

No dokladnie. Tez mi sie podoba. Jak pierwszy raz ogladalem to czulem sie lekko wybity z reklamowego rytmu. O co chodzi - pomyslalem sobie. A z drugiej strony calkiem powaznie zaczalem sie zastanawiac "co by bylo..." Dobre

Strasznie widoczna jest teraz Lekka Wawelu ale jakos do gustu mi nie przypada. Zwlaszcza ze jeszcze to pania jakos dziwnie zmiejszaja zwezaja splycaja ;) :D

A ostatnio zrobili mi ankiete telefoniczna na zlecenie IKEA i bardzo ciekawe to bylo. Pod katem badan reklamy i nie tylko. Okazalo sie ze pamietalem reklame z psychologiem ale nie pamietalem ze to Ikea. No ale po tej ankiecie juz sobie przypomialem (znaczy sie przypomieli mi) wiec wiem i pamietam :lol:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 06 wrz (wt) 2005, 15:26:17

Z nowych propozycji od razu:

Spot banku BPH z B. Wołoszańskim
/ "Bankomaty wszystkich banków za darmo!" /

Choc sam spot ni jestzbyt oryginalny to pomysl na narracje juz klasyczna B. Wołoszanskiego uwazam za ciekawarzecz. Oczywiscie jak dla mnie jest tez jeden zonk - banki zawsze nawoluja by zabierac wydrukiz bankomatow a tutaj widzimy jak kilent zostawia ow wydruk .. to tak troche jakby pokazywac ze jednak tak nalezy robic ...

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 06 wrz (wt) 2005, 20:28:40

Mnie najbardziej ostatnio rozczulil Dudek a w zasadzie Neostrada TP. Zaczyna sie dobrze ale potem jest zalosnie. Szczegolnie na koncu z tym jakims pajacykiem na sprezynkach w bramce. TP to jeszcze ale Dudek zeby tak deprecjonowal swoj sukces. Inna sprawa to zastanawiam sie kto to wymyslil. Ciekawe gdzie i kiedy Dudi moze korzystac z Neostrady w Anglii. Gdzie tu logika. No coz moze korzysta w Polsce jak tu wpada na pare dni w roku. A co w koncu go stac.

ODPOWIEDZ