Zwierzeta jakie mamy i jakie chcemy mieć
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Ok Ahasha aby troszkę rozlużnić atmosferę oto krótka historia jak w moim domu znalał sie kot ( wtedy nawet nie brałem takiej opcji po uwagę żeby mieć zwierzą w domu ).
5 lat temu wybrałem się z rodzicami na grzyby , godzina 5 rano my wchodzimy do lasu ( 60 kilosów od domu ) a tu nagle ze strumyka doboiega przerażliwy pisk jakiegoś zwierzaka .Moja siostra ( bo mniejsza ) wchodzi w zarośla a tam dwa kotki potopione i jeden który jest za mna do tej pory zaczepiony jednym pazurkiem o konar drzewa.
Więc ja susa do wody kotka w torbę na grzyby i do w-wa.
Po wizycie u weterynarza okazało sie , że kotek jest ślepy jeszcze z pępowiną i ma około 4 dni.
A jak sie nim opiekowałem i jak mu zastąpiłem matkę to może innym razem
5 lat temu wybrałem się z rodzicami na grzyby , godzina 5 rano my wchodzimy do lasu ( 60 kilosów od domu ) a tu nagle ze strumyka doboiega przerażliwy pisk jakiegoś zwierzaka .Moja siostra ( bo mniejsza ) wchodzi w zarośla a tam dwa kotki potopione i jeden który jest za mna do tej pory zaczepiony jednym pazurkiem o konar drzewa.
Więc ja susa do wody kotka w torbę na grzyby i do w-wa.
Po wizycie u weterynarza okazało sie , że kotek jest ślepy jeszcze z pępowiną i ma około 4 dni.
A jak sie nim opiekowałem i jak mu zastąpiłem matkę to może innym razem

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
kocham pieski. sama mam jednego - Saba, bokserek, którego przygarneliśmy jak miała rok. ale sąsiadka z przeciwka ma hodowlę corgii (pieski angielskiej królowej) i jeszcze ma 4 szczeniaczki, u których sporo przesiaduję.

a może ktoś chce pieska? zostały dwa pieski, beżowy i tricolor. tyle, że trzeba przejść przez surowy casting, zobowiązać się jeździć z pieskiem na wystawy i zapłacić sporo pieniędzy, żeby wogóle go kupić, ALE przecież to taki słodki piesek...
a w przyszłości chcę husky. od szczeniaczka.

a może ktoś chce pieska? zostały dwa pieski, beżowy i tricolor. tyle, że trzeba przejść przez surowy casting, zobowiązać się jeździć z pieskiem na wystawy i zapłacić sporo pieniędzy, żeby wogóle go kupić, ALE przecież to taki słodki piesek...
a w przyszłości chcę husky. od szczeniaczka.
-
- WSR Guru
wogóle jak cos tu pisałem spojrzałem na ankiete i nie zauważyłem tematu
No to teraz ja powiem jakie mam zwierzęta: a więc tak psa małego czarnego kudłatego diabeł wcielony
i dwa gekony lamparcie samca i samiczkę jakie zwierzęta są w planach dwie samiczki gekona lamparciego ale inne odmiany kolorystyczne i dwa węże zbożowe odmiana bloodred lub fluorescent orange amelanistic lub sun glow.
A moim marzeniem choć narazie mnie nie stać jest Boa psiogłowy lub Pyton zielony. A o psach bym zapomniał w planach na przyszłość mam duży dom
i dużo psów: mastifa, bulmastifa, labladora, bernardyna, doga coś jeszxcze możliwe ale zapomniałem widocznie 

A moim marzeniem choć narazie mnie nie stać jest Boa psiogłowy lub Pyton zielony. A o psach bym zapomniał w planach na przyszłość mam duży dom