Facet i jego włoski :D :D :D
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- Ekspert
A golę ,golę. Bo raz, że uprawiam tą piłkę wyczynowo, dwa, że pracuję fizycznie. Po piłce ok, jest szatnia, są prysznice, można się umyć. A po pracy? Powrót autobusem z zajezdni na Pradze do domu na Bemowie, po 16h pracy, a na zajezdni o prysznic ciężko. Nie lubię wracać i czuć, że wonieję. Problem w tym, że "męscy" nawet po prysznicu śmierdzą, bo po dużym wysiłku włosów nie da się domyć i tyle, a na pewno nie pod prysznicem.
-
- Ekspert
Ogólnie rzecz biorąc to włosy powinny być - szczerze mówiąc gdyby nie ta cholerna ewolucja to za kły i pazury też bym się nie obraził - to czy ktoś "wonieje" czy nie często nie jest zależne od częstotliwości mycia ale od indywidualnych cech -np. poziomu testosteronu.
To tylko zatęchły, stary pot tak straszliwie cuchnie - w tej chwili dezodoranty (ja na przykład tylko te na alkocholu toleruje - antyperspirant jest rakotwórczy!) trzymają długo, mieszają się z wydzielanym potem i nie ma przykrego zapachu.
Wracając do głównego tematu - Panowie - to, że kobiety (niektóre) tak usilnie starają się nas naśladować nie oznacza, że my musimy też tak robić - zostawmy im golenie nóg
To tylko zatęchły, stary pot tak straszliwie cuchnie - w tej chwili dezodoranty (ja na przykład tylko te na alkocholu toleruje - antyperspirant jest rakotwórczy!) trzymają długo, mieszają się z wydzielanym potem i nie ma przykrego zapachu.
Wracając do głównego tematu - Panowie - to, że kobiety (niektóre) tak usilnie starają się nas naśladować nie oznacza, że my musimy też tak robić - zostawmy im golenie nóg

-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
ja oddałam głos na Włoski, włoski... a co to za różnica... facet to facet ważne, że jest
" - dlaczego? dlatego, że lubie kiedy facet ma włosy, np. na klacie, na rękach, nogach czy brzuchu/podbrzuszu i wcale mi to nie przeszkadza. Nie przeszkadza mi także bytność włosów pod pachami ale uwazam, ze jesli facet twierdzi, ze tak mu wygodniej funkcjonować i czuje się czyściej kiedy nie ma tychże włosów to nie ma sprawy
dlatego pisze, ze co to za różnica bo facet to facet... tylko ta druga czesc, ze "ważne ze jest" jakaś taka średnia" 

-
- WSR Guru