Ale tu chyba mowa byla o innej formie "marionetki"; przynajmniej ja to tak odebrałem
Najsympatyczniejszy polityk!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
Paziu
- Ekspert

politycznie
... wypociłem ...
jakość okropniasta bo i czasu nie było dużo ... musiałem skończyć w ostatnią niedzielę przed wyjazdem bo można było przewidzieć że amnezja będzie mocna w trakcie wyjazdu i po powrocie ...

no ... proszę o krytykę ...
jakość okropniasta bo i czasu nie było dużo ... musiałem skończyć w ostatnią niedzielę przed wyjazdem bo można było przewidzieć że amnezja będzie mocna w trakcie wyjazdu i po powrocie ...

no ... proszę o krytykę ...
-
sinar
- Loża WSR

Najprawdopodobniej nim zostanie. Lepiej wypada w mediach. Zreszta nie tylko on takze czlonkowie jego komitetu np. Ciesiolkiewicz. Kampania PiSu jest jasna czytelna a przede wszystkim skuteczna. Niestety tego nie mozna powiedziec o dzialaniach PO. Wystarczy chocby przypomiec billboard Gronkiewicz Waltz i haslo na nim.
Nie wspominajac juz o tym ze w stylu dzialania PO zaczyna upodabniac sie do Uni Demokratycznej. Staja sie takim medrcami ktorzy wiedza jak cos zrobic lepiej ale tego nie robia. Szczegolnie w ostatnich dniach widac nieruchawosc i niezdolnosc do dzialania. Rozkrok miedzy konserwatyzmem i liberalizmem. Ostatnie dosc lawinowo pojawiajace sie makabryczne wydarzenia w domach i w szkolach pozostaja praktycznie bez echa. Nie mowie zeby opierac na tym kampanie ale zeby po prostu przedstawic swoje stanowisko. Albo popieraja (z pewnymi zastrzezeniami) rzad i haslo Zero tolerancji albo stajemy na stanowisku liberalnymi i chronimy wolnosci obywatelskie. A tu co? Cisza
Tia no chyba troche ciut za powazna wypowiedz jak na tak sympatyczny temat
Oki to juz siedze cicho

Nie wspominajac juz o tym ze w stylu dzialania PO zaczyna upodabniac sie do Uni Demokratycznej. Staja sie takim medrcami ktorzy wiedza jak cos zrobic lepiej ale tego nie robia. Szczegolnie w ostatnich dniach widac nieruchawosc i niezdolnosc do dzialania. Rozkrok miedzy konserwatyzmem i liberalizmem. Ostatnie dosc lawinowo pojawiajace sie makabryczne wydarzenia w domach i w szkolach pozostaja praktycznie bez echa. Nie mowie zeby opierac na tym kampanie ale zeby po prostu przedstawic swoje stanowisko. Albo popieraja (z pewnymi zastrzezeniami) rzad i haslo Zero tolerancji albo stajemy na stanowisku liberalnymi i chronimy wolnosci obywatelskie. A tu co? Cisza
Tia no chyba troche ciut za powazna wypowiedz jak na tak sympatyczny temat
-
Kali
- WSR Guru

Bardzo fajna wypowiedź, nie chodzi o to że sprzyja mojemu zdaniu. Tylko strasznie spodobała mi się ta obiektywna krytyka strony, której sympatyzujesz. Wielki szacunek, iż jako jedyny z dużej grupy forumowej wypowiedziałeś się w ten sposób i zauważyłeś tą rzecz. Respectsinar pisze:Najprawdopodobniej nim zostanie. Lepiej wypada w mediach. Zreszta nie tylko on takze czlonkowie jego komitetu np. Ciesiolkiewicz. Kampania PiSu jest jasna czytelna a przede wszystkim skuteczna. Niestety tego nie mozna powiedziec o dzialaniach PO. Wystarczy chocby przypomiec billboard Gronkiewicz Waltz i haslo na nim.
Tia no chyba troche ciut za powazna wypowiedz jak na tak sympatyczny tematOki to juz siedze cicho
![]()
-
Isterius
- Nowy(a)
-
Kudlacz
- Nowy(a)
niw wiem czemu nik nie gosuje na leppera, co prawda nie jest nawet słaby polityk jeśli nim wogóle jest, osobiście w pewnym momęcie stałsię dla mnie kabareciażem ale z duszą przykła bo bez przykładu to dupa:
Kabareciaż bo chcąc pomuc polskiemu rolnictwu wysyła polkich rolników do Maroka a z duszą bo prawie rozpłakał się jak byłą sex afera w Samoobronie, ja go jakoś lubie
...
lubie =/= głosuje
Kabareciaż bo chcąc pomuc polskiemu rolnictwu wysyła polkich rolników do Maroka a z duszą bo prawie rozpłakał się jak byłą sex afera w Samoobronie, ja go jakoś lubie
...
lubie =/= głosuje