ale zaszkodzić Ci nie zaszkodzą ....CASE pisze:A, potrzebne człowiekowi te tytuły naukowe jak świni siodło...
chyba że to jak święcona woda źle działa na Ciebie

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Hm... nie wiedziałam, że na dziure w d.... trzeba mieć zaświadczenie w postaci tytułu mgrCASE pisze:Koleżanka bardzo obrazowo to określiła: tytuł magistra to nic innego, jak zaświadczenie o dziurze w d... A im wyższy tytuł naukowy, tym człowiek z reguły głupszy się robi.
No właśnie! Czyli NAWET po to nie jest potrzebny...kiti pisze:Hm... nie wiedziałam, że na dziure w d.... trzeba mieć zaświadczenie w postaci tytułu mgrCASE pisze:Koleżanka bardzo obrazowo to określiła: tytuł magistra to nic innego, jak zaświadczenie o dziurze w d... A im wyższy tytuł naukowy, tym człowiek z reguły głupszy się robi.![]()
matko!! ZGODZĘ SIĘ Z NIĄ NAWETkiti pisze:Hm... nie wiedziałam, że na dziure w d.... trzeba mieć zaświadczenie w postaci tytułu mgrCASE pisze:Koleżanka bardzo obrazowo to określiła: tytuł magistra to nic innego, jak zaświadczenie o dziurze w d... A im wyższy tytuł naukowy, tym człowiek z reguły głupszy się robi.![]()
stwierdzenie że "im wyższy tytuł naukowy, tym człowiek z reguły głupszy się robi" no cóż - tak przeważnie mówią Ci którzy nigdy po te tytuły nie sięgną z różnych przyczyn ...![]()
chociaż nie ma znaczenia tytuł jak ktoś jest chamem to i tak nim zostanie - oczywiście to stwierdzenie nie odnosi się do nikogo personalnie ...
Twój stary prostak, skoro postanowiłeś polecieć personalnie.krzysiu pisze:kiti pisze:Hm... nie wiedziałam, że na dziure w d.... trzeba mieć zaświadczenie w postaci tytułu mgrCASE pisze:Koleżanka bardzo obrazowo to określiła: tytuł magistra to nic innego, jak zaświadczenie o dziurze w d... A im wyższy tytuł naukowy, tym człowiek z reguły głupszy się robi.![]()
stwierdzenie że "im wyższy tytuł naukowy, tym człowiek z reguły głupszy się robi" no cóż - tak przeważnie mówią Ci którzy nigdy po te tytuły nie sięgną z różnych przyczyn ...![]()
chociaż nie ma znaczenia tytuł jak ktoś jest chamem to i tak nim zostanie - oczywiście to stwierdzenie nie odnosi się do nikogo personalnie ...
prostak i ignorant z Ciebie, serio.