O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 14 lip (śr) 2004, 09:06:23
reni pisze:przecież nie cfaniak , tylko cwaniak
Pewnie ze tak. To mialo byc blizej zycia i wymowy naturalnej. Drobny cwaniaczek ze mnie. Chcialem dodac cos od siebie
Keso a Ty nie chcialbys byc ambasadorem na Jamajce?

-
reni
- Nowy(a)
No to jaką szkołę możesz mi zaproponować
po wsr
chce iść gdzieś na mgr uzup zocznie w Warszawie (licencjata już mam)
stawiam pifko
jeśli polecisz coś co warto polecić
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 14 lip (śr) 2004, 10:37:33
Jaaaa... i z tymi plemionami jak Tony Halik(swietej pamieci) oczywiscie, ze tak zawsze do uslug:)
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 14 lip (śr) 2004, 10:57:29
Czyli mam byc Twoim osobistym Doradca Edukacyjnym

Coz moze to jest warte tego pifka no moze 2 pifek
Wiesz musialbym miec wiecej info np. co skonczylas, co chcesz robic po szkole. Jesli szukasz w Polsce nawet nie w Warszawie szkoly reklamy ktora daje magistra to takiej nie znajdziesz. Mysle ze jest kilka szkol w ktorych mozna sie uczyc na pokrewnych kierunkach - public relations, marketing, corporate identity. No i musisz sie oczywiscie przygotowac na to ze w programie bedziesz miala te rozne glupstwa o ktorych wspominal Slawek Wojtkowski.
Niestety nie wiem czy zawsze sa to uzupelniajace. Moga byc tylko podyplomowe czy pelne magisterskie. No ale nawet wtedy to trzeba zagadac z rektorem i sprobowac sobie przepisac przedmioty moze uwzgledni czesc z tych 2 lat w WSR i licencjata.
Pewnie znajdzie sie kilka takich szkol. Tyle ze przeswietlic musisz je sama. Wiadomo ze szczegolnie trzeba uwazac na ten marketing i zarzadzanie, zeby do jakies mlockarni nie pojsc. No ale podobno masz na to czas jakies 1,5 roku
PS. Podaj maila albo GG to podesle Ci kilka adresow
PSS. Uwaga bardziej ogolna. Jesli WSR nie zamierza sie starac o licencjata czy tym bardziej magistra to moze warto by znalezc dla WSR porzadna zaprzyjazniona szkole wyzsza. I podjac z nia partnerska wspolprace a ona uznawala by te nasza edukacje w WSR (tyle ze to tez bylo by jakies ograniczenie) Jest cos chyba takiego z ASP.
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 14 lip (śr) 2004, 11:06:39
Kesonex pisze:Jaaaa... i z tymi plemionami jak Tony Halik(swietej pamieci) oczywiscie, ze tak zawsze do uslug:)
No no wlasznie. Albo to pamietasz:
Masz pittbula ktory wyglada jak jamnik, gibasz sie jak piii*** rezus, zachwycasz sie panem Kunta-Kinte
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 14 lip (śr) 2004, 16:20:25
To wszystko przez Smierć w wenecji:)