Impreza oficjalna inaugurująca rok szkolny 2005/2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Jak wy na to wszystko nastarczacie??majkel84 pisze:nie strzelaj zadnego focha tylko w koncu sie pojaw na spotkaniu wsr na polach

Zbyniu to ty wlasnie trzymasz klase

I wiesz dobrze ze nie bez powodu wczoraj bylo tak jak bylo:)
P.S. Czasami w zyciu zmiany sa potrzebne.
BTW bede chyba mial duzy rachunek od lekarza cieszysz sie??:)
-
- Wyrocznia WSR
Keso a to coś dziwnego, że wolę chłopców?? Chyba normalne, nie? A te dziewczęta, które mają być i tak będa z nimi mam inne źródła komunikacji!
A co ci staruszku dolega?? I czy możemy naszej starej Gwardii jakoś pomóc?? I ciekawe czy sie pojawisz w piątek w Merlinie? Mamy robić jakies zakłady??
Majkel mam nadzieję, że Ty jak zwykle nie zawiedziesz??

A co ci staruszku dolega?? I czy możemy naszej starej Gwardii jakoś pomóc?? I ciekawe czy sie pojawisz w piątek w Merlinie? Mamy robić jakies zakłady??

Majkel mam nadzieję, że Ty jak zwykle nie zawiedziesz??

-
- WSR Guru
A czy ja powiedzialem juz ze bede zeby sie o to zakladac??
Staruszek ma niestety problem z dotarciem do domu wy jestescie cfani bo wszyscy z wawki wiec ja musze albo fura i zero alkoholu albo bez fury ale gdzies nocowac cza....
Pozostaje jeszcze opcja mneij wygodna czyli jade wozem i potem spie w wozie ale chyba lekko zbyt zimno jest....
Moze poprostu nei bede balastem i powiem bawcie sie dobrze ??!!
Poc o byc rzecza o ktora trzeba sie zakladac.....
Staruszek ma niestety problem z dotarciem do domu wy jestescie cfani bo wszyscy z wawki wiec ja musze albo fura i zero alkoholu albo bez fury ale gdzies nocowac cza....
Pozostaje jeszcze opcja mneij wygodna czyli jade wozem i potem spie w wozie ale chyba lekko zbyt zimno jest....
Moze poprostu nei bede balastem i powiem bawcie sie dobrze ??!!
Poc o byc rzecza o ktora trzeba sie zakladac.....
-
- WSR Guru
A gdzie powiedzialem ze was nie lubie??Happy pisze:Keso! Wrr.... Ludzie mają dalej i docierają! Coś Ci znajdziemy!![]()
Nie wymiguj się jak zwykle! Najwyżej wrócisz wcześniej?A może Ty nas nie lubisz po prostu...?
Przyznaj się!
Nie mialem wrazenie tylko wczoraj jak Hav ze nie pasuje do calosci do was do otoczenai ze skad tu jestem jak ja tu trafilem....
Mam pytanie co to byl za kawalek po kulfonie i monice taki polski chyba w rytmach szybkich??dosyc fajny wiem ze ci sie podoba:)??
P.S. Czemu jednak nie mialem rozmowy obeicanej wczesniej ??
-
- Wyrocznia WSR
Kto, gdzie, kiedy, z kim?? Ja nie wiem o co chodzi?Kto Ci coś obiecał i nie dotrzymał słowa?? I dlaczego wyszedłeś bez pożegnania z nami?? (No przynajmniej ze mną się nie pożegnałeś) Majkel też się nie pożegnał, ale przypomniał sobie, że źle zrobił i wrócił do nas tak ok. 2, żeby to nadrobić!Kesonex pisze:P.S. Czemu jednak nie mialem rozmowy obeicanej wczesniej ??

-
- WSR Guru
No tak tylko z tego co slysze wy konczycie o 2-3 a do mnei nie jezdza jeszcze private buses pierwszy jest chyba o 6 rano:)
To ktos pomoze mi z tym kawalkiem jak on sie nazywa??
Happy sama powiedzialas ostatnio ze w deepie musimy pogadac ....
Mam archiwum odgrzebac??
P.S. BTW nei chcialbym na bani wracac do chaty moga mnie nie wpuscic:)
To ktos pomoze mi z tym kawalkiem jak on sie nazywa??
Happy sama powiedzialas ostatnio ze w deepie musimy pogadac ....
Mam archiwum odgrzebac??

P.S. BTW nei chcialbym na bani wracac do chaty moga mnie nie wpuscic:)
-
- Czasami coś napisze
Keso ja juz od dawna podejrzewam siebie że mam pamięć złotej rybki wiec nie wiem za bardzo o co chodzi ale nie istotne i tak jak mi powiesz to zaraz pewnie zapomnę
Heppy no ja się postaram nie zawieść, jak zwykle tylko tym razem juz chyba nie bede jechał w waszym kierunku bo tam straszne dużo straży miejskiej się kręci

Heppy no ja się postaram nie zawieść, jak zwykle tylko tym razem juz chyba nie bede jechał w waszym kierunku bo tam straszne dużo straży miejskiej się kręci

-
- WSR Guru
No ale ty dzieciola sie nie boisz przecie:)majkel84 pisze:Keso ja juz od dawna podejrzewam siebie że mam pamięć złotej rybki wiec nie wiem za bardzo o co chodzi ale nie istotne i tak jak mi powiesz to zaraz pewnie zapomnę![]()
I patrz wczoraj jakos na nikogo nie trafilismy:)??
P.S.Nie pozeganlem sie bo zegnaja sie ci ktorzy juz nie wracaja.....
-
- Wyrocznia WSR
-
- WSR Guru
Slonko wroc to nie ja chcialem pogadac tylko ty:)Happy pisze:Mogłeś rozmawiać, z tego co pamiętam nie chowałam się zbytnio po katach! Kto chciał ten pogadał!Kesonex pisze:Happy sama powiedzialas ostatnio ze w deepie musimy pogadac ....![]()