Taniec z Gwiazdami
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
hmm
POJEBANY
to BARDZO MOCNE słowo
i szczerze mówiąc , ktoś ,kto takimi kategoriami wyraża się o ludziach
sam chyba ma problem ze swoimEGO
nie jestem bezstronna bo Adam jest moim kumplem i trochę się znamy.
to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć sie jak chce
chociaż z drugiej strony jest mi wstyd za to, w jaki sposób uchwyciłaś swoje myśli.
Nie wiem czy zauważyłaś ale WSR to szkoła tolerancyjna i sznująca ludzką indywidualność a Liceum o którym wspomniałaś to jej zupełne przeciwieństwo . Byłam zmuszona się tam przenieść w klasie maturalnej i nigdy , przenigdy nie spotkałam się z tyloma nietolerancyjnymi , wulgarnymi i ograniczonymi ludzmi. nie chodzisz w dresach , nie masz 5 cmtrowych różowych tipsów + torebki w tym samym deseniu + potrafisz poprawnie sklecić zdanie = wyróżniasz się = wozisz się.. jeśli dodatkowo robisz coś więcej oprócz przyklejania kozy o spód ławki no to juz jesteś przegrany..możesz oczywiście szybko zaskarbić sobie przychylność rzucając gumą w nauczyciela albo też napluć POJEBANEMU na plecy na korytarzu.. sposobów było wiele w przeciwieństwie do ludzi , którzy się temu przeciwstawiali. na szczęście szkołę odwiedzałam rzadko , jednocześnie pracując w teatrze co moja nowa klasa uznała za obciach i WOGLE MASAKRA. może tak mnie ruszył ten Twój post bo wynika z tego , że i ja się tam woziłam i według Twojego przelicznika jestem POJEBANA..
ale niech tak zostanie bo pewnie masz racje
ojej. rozpisałam się
puenta:
taniec z gwiazdami to fajny program rozrywkowy
uczy bawi oraz cieszy.
POJEBANY
to BARDZO MOCNE słowo
i szczerze mówiąc , ktoś ,kto takimi kategoriami wyraża się o ludziach
sam chyba ma problem ze swoimEGO
nie jestem bezstronna bo Adam jest moim kumplem i trochę się znamy.
to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć sie jak chce
chociaż z drugiej strony jest mi wstyd za to, w jaki sposób uchwyciłaś swoje myśli.
Nie wiem czy zauważyłaś ale WSR to szkoła tolerancyjna i sznująca ludzką indywidualność a Liceum o którym wspomniałaś to jej zupełne przeciwieństwo . Byłam zmuszona się tam przenieść w klasie maturalnej i nigdy , przenigdy nie spotkałam się z tyloma nietolerancyjnymi , wulgarnymi i ograniczonymi ludzmi. nie chodzisz w dresach , nie masz 5 cmtrowych różowych tipsów + torebki w tym samym deseniu + potrafisz poprawnie sklecić zdanie = wyróżniasz się = wozisz się.. jeśli dodatkowo robisz coś więcej oprócz przyklejania kozy o spód ławki no to juz jesteś przegrany..możesz oczywiście szybko zaskarbić sobie przychylność rzucając gumą w nauczyciela albo też napluć POJEBANEMU na plecy na korytarzu.. sposobów było wiele w przeciwieństwie do ludzi , którzy się temu przeciwstawiali. na szczęście szkołę odwiedzałam rzadko , jednocześnie pracując w teatrze co moja nowa klasa uznała za obciach i WOGLE MASAKRA. może tak mnie ruszył ten Twój post bo wynika z tego , że i ja się tam woziłam i według Twojego przelicznika jestem POJEBANA..
ale niech tak zostanie bo pewnie masz racje
ojej. rozpisałam się
puenta:
taniec z gwiazdami to fajny program rozrywkowy
uczy bawi oraz cieszy.
-
- Ekspert
napisałam tak, bo poprostu kolesia bardzo nie trawie.. denerwuje mnie jego sposób bycia itd. no każdy lubi co innego niestety.. może i masz racje, że chyba za mocnego słowa użyłam, więc przepraszam.. wywodze się z tych ludzi, którzy są normalni (czyli, że nie jestem różową anorektyczną albo dresiarą) jestem normalna i mam swoje zdanie na ten temat i jak narazie go nie zmienie..
a co do byłego liceum.. szkoda gadać jednym słowem.. choć pare osób z mojego rocznika naprawdę lubiłam (bo teraz nawet konkat straciliśmy)
a co do byłego liceum.. szkoda gadać jednym słowem.. choć pare osób z mojego rocznika naprawdę lubiłam (bo teraz nawet konkat straciliśmy)
-
- WSR Guru
Chyba nie jesteś w tym odosobniona, bo mimo że go nie znam osobiście i inne osoby które stykają, stykały się z nim na SWPSie mają podobne zdanie. Wygląda na gościa zarozumiałego, pysznego i tym samym na nie miłego. Ja to wnioskuje po zachowaniu choćby w tańcu z gwiazdami jak również w wywiadach telewizyjnych. Zresztą ten wyraz nie miłego gościa jakby uwiecznił mu się już w jego codziennym wyrazie twarzy.
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
-
- Zaczyna działać
-
- Wyrocznia WSR
Jakby na to nie patrzeć Helenka w tym roku skończyła sześćdziesiątkę także bardzo dobrze się trzyma. Dużo uprawia sportu, ćwiczy jogę i przede wszystkim tym co ją tak niesamowicie konserwuje od środka jest jej wielki, nie do zdarcia optymizm, którego jej bardzo zazdroszczę.
No fakt, że nie za bardzo zawładnęła mym sercem w tych tańcach, ale cóż miała gorsze dni a poza tym nie da się ukryć wieku i już nie dla niej mordercze treningi. Ale żeby jej nie lubić...? Za co? Za to że zawsze się uśmiecha? No, ale każdy ma prawo do swojego zdania. Mnie np drażni to Izis czy jak jej tam... Kto to w ogóle jest? 8O 

-
- Ekspert
o jejq... posełek Bosak odpadł.. no nareszcie, bo już nie mogłam patrzeć na to jak tańczył.. 0 ruchu bioder.. strasznie mnie te denerwowało.. :/ w tańcu biodra są jednym z najważniejszych elementów.. w ogóle taki drętwiak z niego.. szczerze mówiąc, trochę mi go szkoda.. wpakował się do tej polityki, taki młody chłopaczyna.. marnuje się, bo może by z niego lepszy model wyrósł, a tak to tylko powaga, spokój i polityka..
Justyna S. dała czadu.. kostium miała rewelacyjny.. te kocie ruchy.. świetnie zatańczyła.. Anna G. tak samo.. ona do takich tańców jest stworzona
to moje dwie faworytki 
Justyna S. dała czadu.. kostium miała rewelacyjny.. te kocie ruchy.. świetnie zatańczyła.. Anna G. tak samo.. ona do takich tańców jest stworzona

-
- Ekspert