Najśmieszniejsza osoba na Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Budziku a ja ci pomagałam pisać podanie! Wrr....
Jaki aszantaż? Ja?? 8O W życiu!
A tak w ogóle to wszystko wina sinara bo mi "wlazł" na ambicję z tymi 30 głosami! I teraz muszę zdobywać głosy różnorakimi metodami!
Ale są też plusy mojej agitacji! Zaglądaja na forum osoby, które dawno tu nie gościły albo zaglądają rzadko! I a nuż widelec się wciągną!
Mam w sumie łeb na karku jak to mówią i wiem co robię!

A tak w ogóle to wszystko wina sinara bo mi "wlazł" na ambicję z tymi 30 głosami! I teraz muszę zdobywać głosy różnorakimi metodami!

Ale są też plusy mojej agitacji! Zaglądaja na forum osoby, które dawno tu nie gościły albo zaglądają rzadko! I a nuż widelec się wciągną!

Mam w sumie łeb na karku jak to mówią i wiem co robię!

-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
No nie wiem. Ja czekam na relacje KalegoHappy pisze:Nie myszko pompki już były!![]()

Nu co Ty Happy wcale na Ciebie nie wchodzilem. Nawet nie wiem gdzie masz ta ambicje schowanaHappy pisze:A tak w ogóle to wszystko wina sinara bo mi "wlazł" na ambicję z tymi 30 głosami!

Aktulalne wyniki:
Happy 20
Wiciu 2
Kesonex 1
Case 1
Mozna (naprawde) zaglosowac tez na inne osoby

AW
Bugs
Havoc
Lukasszczepan
Wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
Właśnie wróciłam z pogotowia!
Diagnoza: przepompkowanie!
Proszę zważajcie ino ociupinkę na moje lata! kondycja już nie taka jak kiedyś! Zalecenie lekarza: spokój, spokój i nie stresowanie rekonwalescentki! A jak nie dostanę 30 głosów to i zawałem się może skończyć!
Si a gdzie doliczone 20 głosów od Case?

Proszę zważajcie ino ociupinkę na moje lata! kondycja już nie taka jak kiedyś! Zalecenie lekarza: spokój, spokój i nie stresowanie rekonwalescentki! A jak nie dostanę 30 głosów to i zawałem się może skończyć!

Si a gdzie doliczone 20 głosów od Case?

-
- Ekspert
Happy people
Zdecydowanie oddaję swój na Happy. Dlaczego? Bo mi kurza twarz kazała 

-
- Ekspert
I'm unhappy ;-)
I'm unhappy? What kind of reason is that?
Happy znów kazała mi pisać posta.
Oddaję ponownie głos na Happy

Oddaję ponownie głos na Happy

-
- Loża WSR
-
- Ekspert
marketing owadzi
No wiesz Zielony Szerszeniu, Ty na tej łące codziennie ćwiczysz jakieś użądlenia, nagłe ataki z trawy, jak słyszałem ponoć masz już podporządkowaną całą populację łąki 
A ja? Ja kurcze takich talentów jestem pozbawiony. No i dlatego tak wygląda moja decyzja na kogo oddać głos. Oczywiście z własnej nieprzymuszonej woli, co dwukrotnie wyraźnie podkreśliłem

A ja? Ja kurcze takich talentów jestem pozbawiony. No i dlatego tak wygląda moja decyzja na kogo oddać głos. Oczywiście z własnej nieprzymuszonej woli, co dwukrotnie wyraźnie podkreśliłem

-
- Loża WSR
Ziefff ...
Jak tak patrze na forum to wcale sie nie dziwie wynikom mowac szczerze bo z nominowanych osob bardzo niewiele sie udziele otatnimi czasy. Happy rozpisuje sienajczesciej co tez mam wrazenie nie jest dziwne ze zbiera glosy. Z nominowanych to jak dla mnie humorem tryskaja jeszcze dwaj nominowani : Wojtkowski i Havoc. Tyle ze jest to inna forma humoru ktora nie wszyscy cenia i rozumieja stad mam wrazenie 'tendencyjnosc' w tym wypadku jest nie unikniona

Jak tak patrze na forum to wcale sie nie dziwie wynikom mowac szczerze bo z nominowanych osob bardzo niewiele sie udziele otatnimi czasy. Happy rozpisuje sienajczesciej co tez mam wrazenie nie jest dziwne ze zbiera glosy. Z nominowanych to jak dla mnie humorem tryskaja jeszcze dwaj nominowani : Wojtkowski i Havoc. Tyle ze jest to inna forma humoru ktora nie wszyscy cenia i rozumieja stad mam wrazenie 'tendencyjnosc' w tym wypadku jest nie unikniona