Praktyki 2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
-
- Wyrocznia WSR
Informacja officjalna od SW, który właśnie mknie pociągiem na mecz Polski z Ekwadorem...
"Droga Młodzieży nie martwcie się. Wszystko będzie dobrze. Jeśli ktokolwiek jeszcze nie wie czegoś o praktykach to do niego zadzwonię w poniedziałek. I ogólne sprawami praktyk zajmę się szczegółowo w poniedziałek!" Z pozdrowieniami S.W.
"Droga Młodzieży nie martwcie się. Wszystko będzie dobrze. Jeśli ktokolwiek jeszcze nie wie czegoś o praktykach to do niego zadzwonię w poniedziałek. I ogólne sprawami praktyk zajmę się szczegółowo w poniedziałek!" Z pozdrowieniami S.W.

-
- Bywalec
-
- Bywalec
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Prośba o cierpliwość
Proszę o cierpliwość. Mimo gorącego czasu końca sesji, duża część z Was już pracuje. A prawie wszystkich wysłałem na rozmowy wstępne. Zostało mi jeszcze "do załatwienia" ok. 12 osób w pierwszym terminie. Bedę do Was dzwonił jutro.
Jesli ktoś chce coś zmienić w formularzach praktyk lub po prostu się niecierpliwi - niech skontaktuje się ze mną jutro (via sekretariat szkoły) od 8:30.
Jesli ktoś chce coś zmienić w formularzach praktyk lub po prostu się niecierpliwi - niech skontaktuje się ze mną jutro (via sekretariat szkoły) od 8:30.
-
- Bywalec
-
- Ekspert
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Warto rozmawiać
No i co? Tak niektórzy marudzili w tym topiku, tak się niecierpliwili... Ale jak już wszystko jest załatwione - to nikt nie pisze. Tak nie wolno!
Proszę o pisanie o odbywanych praktykach: Waszych wrażeniach, spostrzeżeniach, sugestiach i zażaleniach. Wiem (bo dzwonicie), że wiele osób jest zadowolonych, ale wiem też (bo dzwonicie), że nie wszystko jest OK. Myślę, że... warto rozmawiać.
Proszę o pisanie o odbywanych praktykach: Waszych wrażeniach, spostrzeżeniach, sugestiach i zażaleniach. Wiem (bo dzwonicie), że wiele osób jest zadowolonych, ale wiem też (bo dzwonicie), że nie wszystko jest OK. Myślę, że... warto rozmawiać.
-
- WSR Guru
No to ok właśnie zaczął się 3 tydzień od kiedy czekam na telefon w sprawie praktyk. Ogólnie bardzo fajnie jest bo nic nie robię
tylko nie mogę też sobie znaleźć pracy żeby sobie dorobić przez ten czas bo nie wiem kiedy ktoś do mnie zadzwoni
takie czekanie mnie cholernie drażni dlatego też zacząłem sobie szukać praktyk sam i już jutro będę wiedział czy znalazłem.

-
- Loża WSR
uuuupppppppppsssssssssKali pisze:No to ok właśnie zaczął się 3 tydzień od kiedy czekam na telefon w sprawie praktyk. Ogólnie bardzo fajnie jest bo nic nie robiętylko nie mogę też sobie znaleźć pracy żeby sobie dorobić przez ten czas bo nie wiem kiedy ktoś do mnie zadzwoni
takie czekanie mnie cholernie drażni dlatego też zacząłem sobie szukać praktyk sam i już jutro będę wiedział czy znalazłem.