Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
To może zanim zdobędę fotki do wrzucenia, parę słów o sobie.
Tomek, urodzony 22.08.1984 roku w Starachowicach (kto wie, gdzie to jest?
).
Sześć lat słodkiego dzieciństwa, równolegle z podstawówką zabrała mi szkoła muzyczna. Dzięki niej oraz swojemu zaangażowaniu gram teraz biegle na skrzypcach i gitarze, mniej biegle bas, perkusja, klawisze, ponoć całkiem nieźle śpiewam. Zresztą sam dobrze o tym wiem
, to "ponoć" to tylko oznaka fałszywej skromności
Około dwóch lat zajmowałem się wyczynowo (! głupia nazwa) piłką nożną, bez większych sukcesów, acz (również ponoć
) jestem całkiem niezłym zawodnikiem przez uniwersalność- doskonale w odbiorze, dobrze w rozgrywaniu, bardzo dobrze w napadzie.
Lubię Koronę Kielce i AC Milan. Nie lubię Legii Warszawa.
Jeszcze przed nauką w WSR, a co się dzięki niej rozwinęło zajmowałem się fotografią, specjalność portrety; także pewne doświadczenie w zawodzie (żywy przykład, że po WSR da się znaleźć robotę
) Ogólnie fotografuję raczej tylko analogowo i czarno-biało. Kolorem, Photoshopem i cyfrą się brzydzę
Szczególnie Photoshopem.
Słucham muzyki raczej zaszufladkowanej, tzn żadnej dziwnej alternatywy, ot: IRA, Perfect, ostatnio nieco Stratovariusa, Van Halen, Marillion, Satriani. Techniawą, hip-hopem i innym chłamem takoż się brzydzę.
Lubię szczerość, otwartość i ponad wszystko tolerancję, szeroko rozumianą. Nienawidzę szeptów za plecami, brutalności (poza boiskiem) i nietaktu.
Piję piwa studenckie, czyli Żubra, Tatrę Pils i Harnasia, oczywiście z uwagi na cenę
Królewskie też jest tanie, ale nie chcę pewnej !@#$% sponsorować
Na dzisiaj tyle, bo troszkę późno i zaczynają mi głupoty do głowy przychodzić
Tomek, urodzony 22.08.1984 roku w Starachowicach (kto wie, gdzie to jest?

Sześć lat słodkiego dzieciństwa, równolegle z podstawówką zabrała mi szkoła muzyczna. Dzięki niej oraz swojemu zaangażowaniu gram teraz biegle na skrzypcach i gitarze, mniej biegle bas, perkusja, klawisze, ponoć całkiem nieźle śpiewam. Zresztą sam dobrze o tym wiem

Około dwóch lat zajmowałem się wyczynowo (! głupia nazwa) piłką nożną, bez większych sukcesów, acz (również ponoć

Lubię Koronę Kielce i AC Milan. Nie lubię Legii Warszawa.
Jeszcze przed nauką w WSR, a co się dzięki niej rozwinęło zajmowałem się fotografią, specjalność portrety; także pewne doświadczenie w zawodzie (żywy przykład, że po WSR da się znaleźć robotę

Słucham muzyki raczej zaszufladkowanej, tzn żadnej dziwnej alternatywy, ot: IRA, Perfect, ostatnio nieco Stratovariusa, Van Halen, Marillion, Satriani. Techniawą, hip-hopem i innym chłamem takoż się brzydzę.
Lubię szczerość, otwartość i ponad wszystko tolerancję, szeroko rozumianą. Nienawidzę szeptów za plecami, brutalności (poza boiskiem) i nietaktu.
Piję piwa studenckie, czyli Żubra, Tatrę Pils i Harnasia, oczywiście z uwagi na cenę

Na dzisiaj tyle, bo troszkę późno i zaczynają mi głupoty do głowy przychodzić

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
Wysłałem Gosi zdjęcia... niedługo zostaną pewnie opublikowane...
Wioletta Płudowska SGzI - dodatkowe dane mojej kandydatki (dla ułatwienia - Viola)
Reszta niebawem...
Acha... Coś o sobie... Wodnik, symaptyczny cynik i pesymista, potrafi być złośliwy i uszczypliwy ale wrodzony urok osobisty pomaga zażegnywać ewentualne nieporozumienia
Jeśli kogoś naprawdę nie lubię to na pewno to odczuje... na razie w WSR nie zanotowano takich przypadków
(ech... no właśnie... za dużo na raz)
CDN
Na co dzień pracuje biurowo za przysłowiową miskę ryżu
Jeśli ktoś szuka sumiennego i utalentowanego pracownika to go właśnie znalazł...

Wioletta Płudowska SGzI - dodatkowe dane mojej kandydatki (dla ułatwienia - Viola)

Reszta niebawem...
Acha... Coś o sobie... Wodnik, symaptyczny cynik i pesymista, potrafi być złośliwy i uszczypliwy ale wrodzony urok osobisty pomaga zażegnywać ewentualne nieporozumienia

Jeśli kogoś naprawdę nie lubię to na pewno to odczuje... na razie w WSR nie zanotowano takich przypadków

(ech... no właśnie... za dużo na raz)
CDN
Na co dzień pracuje biurowo za przysłowiową miskę ryżu

Jeśli ktoś szuka sumiennego i utalentowanego pracownika to go właśnie znalazł...

-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
-
- Ekspert
Widzisz, gdybym napisał inaczej, wyszedłbym na populistę. Już jeden próbował pozyskiwać elektorat w taki sposób przed wyborami, i teraz Kaczyński rządzizielonyszerszen pisze:za to jedno stwierdzenie ode mnie nie dostaniesz głosu.CASE pisze:To może parę słów o sobie. Nie lubię Legii Warszawa.

-
- WSR Guru