Ja też jestem RYBKAkiti pisze:A ja jestem rybka....
Złota rybka![]()
I mnie ludzie albo lubią albo nienawidzą
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

-
Martulka
- Początkujący(a)

sinar pisze: PS. Oshka Ty sie nie daj zbalamucicPomysl logicznie. Cala Trojca z Sosnowca sroce spod ogona nie wypadala a jakos tej 2. poloweczki nie znalazly. Widocznie tam chlopow musi byc jak na lekarstwo (tak ze 2 na 100 kobiet) Jak Ty wyemigrujesz do Sosnowca to one skorzystaja z okazji ze sie zwolnilo miejsce przyjda tutaj
![]()
U nas chłopów nie brakuje
Ale nie jest tak łatwo znaleźć swoją 2 połówkę
-
gosienka2005
- WSR Guru

Niestety Si jak raz sie coś takiego zacznie to trudno potem to odbierać inaczej... mam to samo z takim jednym Panem... Nie mowie o moim stosunku do Ciebie bo ja nie odbieram Twoich wypowiedzi jako faktyczną złą wredną złośliwość a po prostu żartobliwą choć kąśliwą uwagę ale na pewno POZYTYWNIE !! Jednak jest mi cholernie przykro teraz... (i to nie ironia i złośliwość) a stricte czyste odczucie... szkoda ze nie przyszedłeś tam kiedyś do Alta jak byłam z Megi bo moze mial byś mnie okazje poznać naprawdę a nie bazować na tym co opowiadają a tym bardziej forum ktore nie jest wyznacznikiem nas a przynajmniej nie do konca.. aaa... i jeszcze jedno stwierdzenie złośliwcze Ty nie jest dla mnie negatywne a wręcz przeciwnie.... złośliwe aluzje, uszczypliwe teksty i ironiczne komentarze są fajnym urozmaiceniem wśród inteligentnych ludzi (oczywiście w pewnych granicach). Poza tym nie przypominam sobie zebyśmy kiedyś tak naprawdę prowadzili jakąś wymiane zdań po ktorej moglbyś stwierdzić ze Cie nie lubie... jeny mnie jest naprawdę przykro 
-
sinar
- Loża WSR

Gosienka nie slyszalem nic zlego na Twoj temat. Prawde mowiac to w ogole nic nie slyszalem na Twoj temat...gosienka2005 pisze:a nie bazować na tym co opowiadają
Gosia zapomnijmy (na ile sie da
No takie cos mialem przeczucie albo... widzialem kiedys jakas Martusie z Sosnowca wsrod znajomych Kiti na GronieMartulka pisze:Mój znak zodiaku to Panna
-
Martulka
- Początkujący(a)

Ta Martusia to jasinar pisze:No takie cos mialem przeczucie albo... widzialem kiedys jakas Martusie z Sosnowca wsrod znajomych Kiti na GronieTrzeba przyznac ze ten sosnowiecki uklad Panna-Ryba-Byk zodiakalnie nalezy do jednych z najlepszych. Chociaz przydalby sie tam jakis Rak do towarzystwa
![]()
Zapraszamy Raczka do towarzystwa
-
sinar
- Loża WSR

Su na teraz to moge powiedziec z pamieci ze jesli chodzi o milosc to raczej jest to trygon wodny (Skorpion, Rak, Ryby). A jesli chodzi o przyjaznie to zwykle Byk, Koziorozec i moze tez Rybki. Jednak nie ma co sie sugerowac. No bo jesli nie jest to jakis partnerski horoskop urodzeniowy to jest to tylko uogolnienie i wykazanie jakis gwiezdnych tendencji.
Ludzie sami sobie powinni ukladac zycie a to jest tylko czasem stosowac jako jakas pomoc czy wskazowke. Szczescie i przyjazn mozna znalezc takze z osoba spod z innego znaku choc pewnie jest to troche mniej prawdopodobne.
Jesli chcesz to jakas dokladniejsza analize moge zrobic po weekendzi
Bo teraz troche zajety jestem 
Ale to chyba znaczy ze dobrze jest <przytul>
Ludzie sami sobie powinni ukladac zycie a to jest tylko czasem stosowac jako jakas pomoc czy wskazowke. Szczescie i przyjazn mozna znalezc takze z osoba spod z innego znaku choc pewnie jest to troche mniej prawdopodobne.
Jesli chcesz to jakas dokladniejsza analize moge zrobic po weekendzi
Goś ja to sie za bardzo na tych emotkach nie wyznaje...gosienka2005 pisze:4 Si <przytul>