No i co gdzie dalszy ciąg akcji?!?! Tak już wyznanie miłosne i po ptakach?!?!seize pisze:A ja ... Kocham Magdusię ...![]()
![]()
![]()
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Re: O tej godzinie nawet SeIZe pisze ludzkim tekstem ... ;)
-
seize
- Loża WSR

Re: O tej godzinie nawet SeIZe pisze ludzkim tekstem ... ;)
A kto mówił, że jakaś nowość napiszeHappy pisze:Też mi nowość.Ameryki nie odkryłeś (...)
A Amerykę to sie niby przez przypadek odkrywa - tutaj nie było przypadku tu był 'autostart'
A jaki ciąg dalszy masz na myśli i co chcesz od biednych ptaków ?Happy pisze:No i co gdzie dalszy ciąg akcji?!?! Tak już wyznanie miłosne i po ptakach?!?!
Kurde wrzucił Ci coś człowiek do Twojego arcyważnego tematu a Ty jeszcze narzekasz no .. ech
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Nie narzekam tylko się droczę.
A droczę czyni ogromną różnicę. Bardzo się cieszę, że wywołałeś podniesienie emocji i adrenalinki i że zszokowałeś tym wyznaniem forumową publikę. Bravo Jasiu!
Teraz pozostaje nam czekać z niecierpliwością jaki ruch wykona owa "wyzwana do odpowiedzi" tajemnicza Magdusia! I czy w ogóle wykona jakiś ruch!
Ze swej strony życzę ci Seizuś szczęścia aby ci się udało zdobyć tę czarnowłosą niewiastę!
Zastosuj kilka sprawdzonych chwytów może typu: kwiaty, romantyczne kolacje przy świecach, codziennie na dzień dobry i dobranoc esemes z miłosnycm wyznaniem, miłosne serenady i zobaczysz: Będzie twoja!
Ze swej strony życzę ci Seizuś szczęścia aby ci się udało zdobyć tę czarnowłosą niewiastę!
Zastosuj kilka sprawdzonych chwytów może typu: kwiaty, romantyczne kolacje przy świecach, codziennie na dzień dobry i dobranoc esemes z miłosnycm wyznaniem, miłosne serenady i zobaczysz: Będzie twoja!
Ostatnio zmieniony 21 mar (śr) 2007, 10:43:44 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
gosienka2005
- WSR Guru

-
Happy
- Wyrocznia WSR

No przecież napisałam... Ale dobrze niech będzie pełnym zdaniem: Obiecał że ciąg dalszy naszego słynnego już na skalę kraju prawie lawstory nastąpi. Tylko się nie rozmyślcie. Tłumy widzów i czytelników czekają!seize pisze:Ee jakoś mi to widze ciekło jak odpisywałem![]()
Zatem pytam teraz : że niby co "obiecał"8O
Rozmiarku c.d.n. to skrót właśnie od: ciąg dalszy nastąpi! Aaa i co ci ciekło jeśli można spytać...
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Jak to nie pamiętasz? 8O To chyba niewyspany dziś byłeś. Mam świadków.seize pisze:Wiesz problem choćby w tym że ja sobie nie przypominam bym cokolwiek Ci obiecywał![]()
A ciekawe gdzie nasza zawsze mająca coś do powiedzenia Gdynia się podziała i czemu nie zabiera głosu w naszej pasjonującej dyskusji...?