Zaszczytne 8 miejsce dla 'słów cięższych'

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 08 sty (pn) 2007, 18:28:31

Nadrobię zatem ten błąd w nazwie przy pierwszej okazji jaka się nadarzy :P :D

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 14 lip (sob) 2007, 00:14:36

Mały ranking - 07-2007 - OIFAS -KSN [SeIZe]
(dot. Forum ogólne i Hydepark)
Raport dostępny wyłącznie czasowo

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 14 lip (sob) 2007, 00:55:04

Mały komentarz prywatnym okiem:

Jak widać takie tematy jak "Rozmowy o polityce" czy też "Aborcja w zdjęciach" -która to swoją drogą od ostatniego rankingu wyskoczyła dość mocno do przodu - cieszą się pewną oglądalnością, niemniej dużo bardziej mnie cieszy to iż ten pierwszy temat znajduje także odbicie w ilości postów. Niemniej fakt iż znalazł się on na drugiej pozycji pod kątem oglądalności również cieszy.

W Hydeparku jak wiadomo pierwsze miejsca są już tradycyjnie okupowane przez "Czad" i "Love story made in WSR". W ujęciu oglądalności teraz to "Depresja" zajmuje 8-me miejsce zajmowane nie tak dawno przez "PISADŁA... poezja", którym to wątkiem przed długi czas się opiekowałem; obecnie zresztą też trzyma się nieźle. Teraz wyprzedził go jednak wątek "Antyklerykalizm", który od poprzedniego raportu w oglądalności zyskał ponad drugie tyle co miał.

I kiedy tak patrze na to wszystko ze świadomością, że o ile w w/w tematach owszem może i znaczna część postów jest moja, to jednak oglądalność - której z uporem maniaka sam staram się nie nabijać - sprawia iż mam nadzieje że sens jaki rozbudzaniu ów wątków towarzyszył choć w pewnym procencie się realizuje.

Tak więc niniejszym dziękuję wszystkim tym którzy tematy które staram się animować wypełniają treścią pełną własnych refleksji, uwag i przemyśleń (bez względu którą stronę w dyskusji zajmują bo nie o to w tych dyskusjach chodzi) jak również tym którzy z prawdziwym zainteresowaniem do nich zaglądają i zapoznają się z treściami publikowanymi tam przez forumowiczów zabierających głos :)

ODPOWIEDZ