O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 20 lis (ndz) 2005, 17:34:19
BateaU pisze:Buhahaka niunia 8O a gdzie słonka, myszki, serca i inne takie tam zajefajne słówka?
Przerąbane od dzisiaj Happy nie istnieje tylko NIUNIA

Taaaa...a miedzy tym ginie odchodzi w zapomnienie podstawowe imie nadane na chrzcie...usredniamy i zapominamy to co w nas zyje zastepujemy kotkami kwaituszkami pusiami rybkami a na starosc szukamy dowodu zeby powiedziec tej drugiej osobie jak bardzo ja kochamy ale wstyd nam ze imie odeszlo....

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 20 lis (ndz) 2005, 17:38:49
Czy ja wiem czy odeszlo w zapomnienie i czy wypiera tez 'myszki, kotki' roznie bywa alezgodze sie ze coraz bardziej tak jest jednak to tez czesto efekt tego ze jak mowisz do kogos wymieniac jego imie odczuwa pewien jakby dystans a czasem odbiera wypowiedz na zasadzie traktowania 'protekcjonalnie', 'oficjalnie', 'z góry' etc.
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 20 lis (ndz) 2005, 17:46:42
Tak zaczynasz wracac do korzeni wtedy gdy czegos zaczyna Ci byc brak...wtedy starasz sie znalezc glebie przeslania szukasz dziury tego co przeoczyles wtedy jest juz za pozno zmiany zbyt szybkie nei sa zawsze zbyt dobre...przynajmniej tak nam sie wydaje....