Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Które to już podejście do wyborów ... heh... Oj Paziu jeżeli uda Ci się to do końca doprowadzić to normlanie... heh respect...
Wiesz Happy byki to może i są zorganizowane ale często nie kończą tego co zaczęły... zatem trzymam kciuki Paziu podwójnie.
Wydaje mi się że sam otworzyłeś Paziu furtkę dla absolwentów więc nie widzę powodów dla których CASE nie mógłby startować...
na upartego to on jeszcze nie skończył tej szkoły 
A na sam koniec to ja zgłaszam kandydatury:
Megi
Magdusia
Wemi
Justynka M (choć już jest)
Martencja
Stella
Ilonka
Happy
Kloss
Rudi
Maciek Z
Paziu (choć już jest)
Łukasz (Daimos)
Bartek (Daimos)
Daniel (TV)
Daniel (foto)
Jimi
Filip K.
Mariusz (Kczmrk)
Mariusz (zaoczny)
Kinfolk
Case
to tyle na razie

Wiesz Happy byki to może i są zorganizowane ale często nie kończą tego co zaczęły... zatem trzymam kciuki Paziu podwójnie.
CASE pisze:Rozumiem, że jeśli chodzi o tych abslowentów którzy skończyli rok temu, liczy się rok kalendarzowy?![]()
Powtórzę się za Happy TROCHĘ SZACUNKU !!Paziu pisze:wystartować nie możesz, ale w kategorii "staruchów" (administracji + wykładowców) głosować możesz ...
Wydaje mi się że sam otworzyłeś Paziu furtkę dla absolwentów więc nie widzę powodów dla których CASE nie mógłby startować...

A na sam koniec to ja zgłaszam kandydatury:
Megi
Magdusia
Wemi
Justynka M (choć już jest)
Martencja
Stella
Ilonka
Happy

Kloss
Rudi
Maciek Z
Paziu (choć już jest)
Łukasz (Daimos)
Bartek (Daimos)
Daniel (TV)
Daniel (foto)
Jimi
Filip K.
Mariusz (Kczmrk)
Mariusz (zaoczny)
Kinfolk
Case
to tyle na razie

-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
No jak sie prowadzi zajecia z autoprezentacji to trzeba miec ten urok osobistySebek pisze:Gdyby nie małżonka, moje serce miałoby dla kogo żyć... dla naszej nowej pani od autoprezentacji - Izy L.
Ehhhhhh, kobiety nie powinny być aż tak ładne, bo skupić się na zajęciach nie można....

PS. W kazdym razie przekaze

-
- WSR Guru
-
- Ekspert
Qrcze - Case chciał koledze uprzejmość zrobić a Ty się czepiasz... Siebie tak dla niepoznaki umieścił na pierwszym miejscugosienka2005 pisze:A ten jak zwykle... ech CASE.... przynajmniej raz byś wykazał odrobinę skromności...CASE pisze:Faceci Ci się od najpiękniejszego dokładnie odwrotnie poustawiali
Przynajmniej raz ktoś inny Cię zgłosił a nie Ty sam...

Dzięki CASE

Taa... Gosie trza zgłosić!