Najt: jak Ci się podoba, to wydrukuj w 1000 kopii i rozdawaj jutro na korytarzu
Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
CASE
- Ekspert

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
CASE
- Ekspert

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Aaaa doceniam to jedno słowo
(i nie jest to słowo ani cudowny ani PR ani robisz)... w Pana ostatniej wypowiedzi jednak zachęcam do większej skromności... Wydaje mi się, że jednak więcej kobiet to woli. Oczywiście są wyjątki.
Ale zbytnie przechwałki faceta mogą działać na kobiety jak przysłowiowa płachta na byka... To tylko takie moje lekkie, wieczorne przemyślenia... 
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
Kinfolk
- Ekspert

Dzięki Happy... A ja to co - syn szklarza? Ja wiem, że się w oczy nie rzucam. Ot, taki niepozorny jestem....Happy pisze:Jeśli bym miała wybierać między tymi dwoma panami to zagłosuję na Najta. To taki miły, SKROMNY, wiecznie uśmiechnięty, nie lansujący się NADMIERNIE młody człowiek!![]()
Dziewczyny pamiętajcie, że liczy się tez to co w środku, nie tylko opakowanie!![]()
No i co Ty na to blond aniołku...![]()
-
Magdusia
- Loża WSR

oh, Kinfolk. Odemnie masz 3Kinfolk pisze:Dzięki Happy... A ja to co - syn szklarza? Ja wiem, że się w oczy nie rzucam. Ot, taki niepozorny jestem....Happy pisze:Jeśli bym miała wybierać między tymi dwoma panami to zagłosuję na Najta. To taki miły, SKROMNY, wiecznie uśmiechnięty, nie lansujący się NADMIERNIE młody człowiek!![]()
Dziewczyny pamiętajcie, że liczy się tez to co w środku, nie tylko opakowanie!![]()
No i co Ty na to blond aniołku...![]()
-
Najt
- Zaczyna działać

Dziś niby powinna byc cisza przedwyborcza, ale żeby nie było nudno (w końcu Case jej nie przestrzega
) to tez wrzuce tu troche śmiesznego stuff'u (najgorsze, ze na tych fotkach kurde swoich obecnych wlosów nie mam
)

Znana fotka z Chuckiem ^^

Niepublikowane zdjęcie z audiencji u sponsora mojej kampanii
WIĘC...

WIECIE NA KOGO GŁOSOWAC

Znana fotka z Chuckiem ^^

Niepublikowane zdjęcie z audiencji u sponsora mojej kampanii
WIĘC...

WIECIE NA KOGO GŁOSOWAC