Obiekt to jest zakazany i... nieosiągalnyPaziu pisze:... a obiekt nie ?...
Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
Najt
- Zaczyna działać

No to żeby nie walić po oczach to ja dam tym razem malucha. Zresztą nie jest zbyt udane to nie ma co plakac (jak klikniecie to niestety sie powiekszy
). To moja odp. na "nagą" fotke case'a - ja też postanowilem zrzucic kilka ciuszków

Jakby tego było mało, to własnie znalazłem promocyjny filmik z okresu zeszłorocznych Świąt Bożego Narodzenia, tak więc jakby niebyło, to siłą rzeczy jest na czasie
http://www.youtube.com/watch?v=oehVFe67tCg

Jakby tego było mało, to własnie znalazłem promocyjny filmik z okresu zeszłorocznych Świąt Bożego Narodzenia, tak więc jakby niebyło, to siłą rzeczy jest na czasie
http://www.youtube.com/watch?v=oehVFe67tCg
-
CASE
- Ekspert

Dzięki za wsparcie.
Wybacz, H., ale nie zamierzam, jak to kiedyś określiłaś, "rwać na fakt, że lubię Happy". Bo ani to argument do rwania, a jeśli na Twoim poparciu ma się opierać zdobywanie głosów, to wybacz, ale.... ja wysiadam.
Magdusia: mnie nie wkurza to, że Ty wolisz brunetów, czy nawet możesz lubić łysych i zakolczykowanych i Twoja to sprawa. Mnie wkurza, że jakoś tak to się zawsze ustawia, że żeby mi na tym forum druga głowa wyrosła, to nikt nie zwróci uwagi. :/ A Kin napisał jedno i to nie w temacie zdanie a od razu dostał jakąś odpowiedź.
Kin, Najt, życzę powodzenia.
Wybacz, H., ale nie zamierzam, jak to kiedyś określiłaś, "rwać na fakt, że lubię Happy". Bo ani to argument do rwania, a jeśli na Twoim poparciu ma się opierać zdobywanie głosów, to wybacz, ale.... ja wysiadam.
Magdusia: mnie nie wkurza to, że Ty wolisz brunetów, czy nawet możesz lubić łysych i zakolczykowanych i Twoja to sprawa. Mnie wkurza, że jakoś tak to się zawsze ustawia, że żeby mi na tym forum druga głowa wyrosła, to nikt nie zwróci uwagi. :/ A Kin napisał jedno i to nie w temacie zdanie a od razu dostał jakąś odpowiedź.
Kin, Najt, życzę powodzenia.
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
CASE
- Ekspert

Najt pisze:Case, kurde nie napinaj sie takto ma byc dobra zabawa, a nie powód do wypominania sobie nawzajem różnych rzeczy...
Make PIS not WAR.... eee kurde to może niefortunne określenie... hmm...
MAKE PO NOT PIS ^^
A wiesz co, to się nie odnosi do wyborów, tylko do forum jako całości :/ A w takim kontekście akurat wylazło, sorry, już nie będę
-
seize
- Loża WSR

Po pierwsze : ....CASE pisze:Magdusia: mnie nie wkurza to, że Ty wolisz brunetów, czy nawet możesz lubić łysych i zakolczykowanych i Twoja to sprawa. Mnie wkurza, że jakoś tak to się zawsze ustawia, że żeby mi na tym forum druga głowa wyrosła, to nikt nie zwróci uwagi. :/ A Kin napisał jedno i to nie w temacie zdanie a od razu dostał jakąś odpowiedź.
Po drugie : Nie łam się Case.. nie tylko Ty tak masz...
-
Kinfolk
- Ekspert

-
gosienka2005
- WSR Guru

łooooo 8O 8O 8O oj nie mówiono Ci że w pewnych sytuacjach lepiej być pezpartryjnym i nie interesować się w ogóle polityką...Kinfolk pisze:WoW.... Qrcze... Ja od razu sprostowanie - jestem umiarkowanie pijący, palę jak smok (znowy średni smok - ani za dużo ani za mało)
a co do PiS i PO to w oba równie chętnie bym butelkami z benzyną rzecał a ich szeregi na Sybir zsyłał...
-
Kinfolk
- Ekspert

Well... Do tego grona można dodać właściwie wszystkie partie obecne na polskim rynkugosienka2005 pisze:łooooo 8O 8O 8O oj nie mówiono Ci że w pewnych sytuacjach lepiej być pezpartryjnym i nie interesować się w ogóle polityką...Kinfolk pisze:WoW.... Qrcze... Ja od razu sprostowanie - jestem umiarkowanie pijący, palę jak smok (znowy średni smok - ani za dużo ani za mało)
a co do PiS i PO to w oba równie chętnie bym butelkami z benzyną rzecał a ich szeregi na Sybir zsyłał...jak dla mnie źle wybrałeś jeden z obiektów do butelkowania
ale co tam i tak masz za soba tłum zaocznych...
Ja wiem, że wszędzie znajdzie się ktoś pozytywny... (może poza Samoobroną) ale jak to już bywa w demokracji - liczy się większość
Nie pamiętam czyje to słowa (jakiś angol szlachta) "Demokracja to ustrój, w którym milion idiotów nie może się mylić"...