Mikołajki:)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- akademiareklamy.edu.pl
"Rzadko zabieram głos?" - hehe panie sw. to chyba jakiś eufemizm?
Termin moim zdaniem obojętny. Może być sobota. Tyle, że we środę terminal + jeszcze jakiś film i tak możemy obejrzeć, żeby nie było przesilenia późnonocnego. No, może dwa.
Chciałbym tylko zaznaczyć, że Mikołajki kiepsko kojarzą mi się z popijawą, burdami i szczurzą atmosferą.
Termin moim zdaniem obojętny. Może być sobota. Tyle, że we środę terminal + jeszcze jakiś film i tak możemy obejrzeć, żeby nie było przesilenia późnonocnego. No, może dwa.
Chciałbym tylko zaznaczyć, że Mikołajki kiepsko kojarzą mi się z popijawą, burdami i szczurzą atmosferą.
-
- Zawsze coś napisze
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- Początkujący(a)
jak ktoś lubi psytrance i klimat wiazacy sie z tą muzyka, bardzo chetnie załatwie nagłosnienie HK Audio 2k, cds pioneer cmx-3000, mixer pioneer djm-300 i oczywiscie swietnych grajacych. UV, dekoracje i instalacje, ble, ble, ble, ble.. chcecie ?
ah, wszystko pieknie, ale koło 400zł za nagłosnienie i tyle wydatków.
ah, wszystko pieknie, ale koło 400zł za nagłosnienie i tyle wydatków.
-
- Ekspert
mi pomysł z soboitą bardzo się podoba.
PS. ja osobiscie uwazam, ze mi zapal nie minal. Zreszta chyba widać
. Niestety ostatnio zadziej udzielam sie na forum poniewaz mam prace od niedawna i obowiazki w zwiazku z tym mi sie troszke powiekszyly. Nie mniej jednak w poniedziałek ( jeśli czas mi na to pozwoli) zjawie sie na spotkaniu organizacyjnym. Może na coś sie przydam
.
PS. ja osobiscie uwazam, ze mi zapal nie minal. Zreszta chyba widać

-
- WSR Guru
aw pisze:To doskonały biznesplan. A zatem ustalone. Jednak od razu zastrzegam - to będzie wieczór - nie noc - filmowy. Nie ma więc mowy o alkocholu i dziwnych zakończeniach - patrz doświadczenia przeszłości. Czy ktos chce pomóc w doborze repertuaru, ew. sprzęcie?
Bu bu bu alkochol pisze sie przez samo h:P mozna mnie juz zlinczowac ze sie czepiam:)
Poza tym SLawek powiedzial dzisiaj ze alkohol w postaci piwa bedzie i jutro ma byc usatlone ile bedzie impra kosztowala dokladnie do tego o ktorej godzinie i daje nam szanse zaocznym co by w sobote wszyscy mogli:)
Wiec jest szansa ze pewne osoby , jesli oczywiscie bede mial chwile zeby wpasc(praca) ale kto wie...
-
- Zaczyna działać
o jak sie ciesze, ze mikołaj zawita w tym roku do WSR!
czuje ze zdrowieje powoli..
wczoraj bedac w pracy, slawomir dryndnął do mnie w sprawie owej bibencji.. zesmy se troszke pogadali i wyjasnili..a mordka to mi sie do teraz cieszy:) faktycznie troszke sie namieszalo..<auc>
jesli chodzi o mnie w ciagu ostatnich kilku dni dowiedzialam sie o paru sprawach,a wlasciwie ich braku..jest mi bardzo przykro ze nie moge na niektorych osobach polagac, a tym bardziej jesli dowiaduje sie o tym od osob trzecich
chcialabym podziekowac (w imieniu wlasnym i pewnie tez innych wsrowiczow) sławkowi i aw za zgode na impreze i "pare słów" na forum
!!
mam jeszcze male pytanko..o ktorej jut ma byc to spotkanko?ktos to juz ustalal? nie jestem w temacie bo 3 dni charowalam i dopiero do domu wpadlam..(dlatego mnie na forum nie bylo
)zalezy mi na tym by bylo przed poludniem(w miare mozliwosci oczywiscie), gdyz od 14 zaczynam prace tak wiec gdzies po 12 bede musiala sie zmyc 

czuje ze zdrowieje powoli..

jesli chodzi o mnie w ciagu ostatnich kilku dni dowiedzialam sie o paru sprawach,a wlasciwie ich braku..jest mi bardzo przykro ze nie moge na niektorych osobach polagac, a tym bardziej jesli dowiaduje sie o tym od osob trzecich

chcialabym podziekowac (w imieniu wlasnym i pewnie tez innych wsrowiczow) sławkowi i aw za zgode na impreze i "pare słów" na forum
!!
mam jeszcze male pytanko..o ktorej jut ma byc to spotkanko?ktos to juz ustalal? nie jestem w temacie bo 3 dni charowalam i dopiero do domu wpadlam..(dlatego mnie na forum nie bylo

-
- Czasami coś napisze
-
- Zawsze coś napisze