Mecz Anglia - Polska.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Dzisiaj wylosowano pary barażowe oto ich lista :
Hiszpania - Słowacja, Szwajcaria - Turcja i Norwegia - Czechy to pary barażowe eliminacji piłkarskich mistrzostw świata. W piątek w Zurychu odbyło się losowanie par. Pierwsze mecze odbędą się 12 listopada, a rewanże cztery dni później.
Ja k sądzicie kto awansuje do mistrzostw świata.
Ja obstawiam , że Hiszpania , Turcja i Czechy.
Hiszpania - Słowacja, Szwajcaria - Turcja i Norwegia - Czechy to pary barażowe eliminacji piłkarskich mistrzostw świata. W piątek w Zurychu odbyło się losowanie par. Pierwsze mecze odbędą się 12 listopada, a rewanże cztery dni później.
Ja k sądzicie kto awansuje do mistrzostw świata.
Ja obstawiam , że Hiszpania , Turcja i Czechy.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Pewni swego moga byc tylko Hiszpanie. Hiszpania to nie Rosja z ktora grali w grupie. Zreszta ile jest warta Rosja teraz to pokazali Portugalczycy wygrywajac z nia 7:1.
W 2. parze na dwoje babka wrozyla. Teoretycznie Turcja powinna byc lepsza ale Szwajcarzy to rewelacja eliminacji. Jezeli jednak 2. mecz jest w Turcji to ja stawiam wlasnie na nia
Czesi beda miec ciezka przeprawe i tu bym weszyl niespodzianke pomimo ze to juz nie ta sama Norwegia co w latach 90-tych.
W 2. parze na dwoje babka wrozyla. Teoretycznie Turcja powinna byc lepsza ale Szwajcarzy to rewelacja eliminacji. Jezeli jednak 2. mecz jest w Turcji to ja stawiam wlasnie na nia
Czesi beda miec ciezka przeprawe i tu bym weszyl niespodzianke pomimo ze to juz nie ta sama Norwegia co w latach 90-tych.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Procentowe szanse na awans do finałów MŚ
Myślę, że:
Hiszpania 90%
Słowacja 10%
Szwajcaria 30%
Turcja 70%
Norwegia 50%
Czechy 50%
ma szans na awans MŚ 2006.
Ale kibicuję Słowakom, Szwajcorom i Norwegom.
Hiszpania 90%
Słowacja 10%
Szwajcaria 30%
Turcja 70%
Norwegia 50%
Czechy 50%
ma szans na awans MŚ 2006.
Ale kibicuję Słowakom, Szwajcorom i Norwegom.
-
- WSR Guru
no ja potwierdzam typowania szerszenia choć nie lubię turków i w tej parze będę kibicował szwajcarii, a czy słowacy mają szanse moim zdaniem nawet większe niż sławek napisał gdyż hiszapnia od zawsze ma zawodników z pierwszej światowej półki ale nie umieją oni ze sobą grać o czym świadczy brak jakich kolwiek większych sukcesów na arenie międzynarodowej nie wiem jak oni to robią bo czasami nawet krew mnie zalewa jak widzę ich mecze i patrzę na nazwiska na koszulkach 

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Byloby swietnie bo Arsenal to dobry klub dla Boruca. Lehmann bedzie niedlugo konczyl kariere. No tak tylko troche podobnie jak w przypadku Kosowskiego do konca nie wiadomo kto tu ma najwiecej do powiedzenia. W sumie najlepiej by dali kontrakt do poczytania
Jezeli Celtic wypozyczyl go z opcja pierwokupu to rozumiem ze w sumie Legia. Tylko czy to opcja pierwokupu czy zakupu i cena juz jest ustalona i jak to zwykle bywa polski klub obejdzie sie tylko smakiem a prawdziwa kasa pojdzie na otarcie wez do do innego klub tu akurat Celticu.

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
no i po pierwszych meczach barażowych.
Hiszpanie już grają na mistrzostwach bo nie sądzę aby przegrali w drugim meczu 4:0
Szwajcarzy jedna nogą bo wygrali u siebie 2:0 z Turcją ale w rewanżu może być im ciężko ale ja obstawiałbym , że awansują .
W 3 meczu Czesi wygrali na wyjeżdzie z Norwegami więc u siebie powinna być tylko formalność.
Ale jak to powiedział Pan Kazimierz Górski ,, do póki piłka w grze ...... "
Hiszpanie już grają na mistrzostwach bo nie sądzę aby przegrali w drugim meczu 4:0
Szwajcarzy jedna nogą bo wygrali u siebie 2:0 z Turcją ale w rewanżu może być im ciężko ale ja obstawiałbym , że awansują .
W 3 meczu Czesi wygrali na wyjeżdzie z Norwegami więc u siebie powinna być tylko formalność.
Ale jak to powiedział Pan Kazimierz Górski ,, do póki piłka w grze ...... "