Wiosna. Lato. Jesień. Zima. I znowu wiosna...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Uwaga jesienna prognoza pogody na jutro i najbliższe dni dla miasta Warszawy
BĘDZIE SŁONECZNIE choć jutro możliwe mgły i zamglenia
Noc chłodna 9 stopni ale w ciągu dnia temperatura podniesie się do 21 stopni
Temperatury w najbliższych dniach
sb - 20 stopni
nd - 21 stopni
pn - 24 stopni
wt - 22 stopni
BĘDZIE SŁONECZNIE choć jutro możliwe mgły i zamglenia
Noc chłodna 9 stopni ale w ciągu dnia temperatura podniesie się do 21 stopni
Temperatury w najbliższych dniach
sb - 20 stopni
nd - 21 stopni
pn - 24 stopni
wt - 22 stopni
-
- Loża WSR
eee najlepiej do Centrum i przy metrze wsiąść w autobus jadacy w strone dworca zachodniego czyli jadacy kolo centralnego albo w tramwaj na centrum... nie wiem jak ze starego mokotowa bezposrednio ale tak nie bezposrednio to tak jak napisanogosienka2005 pisze:A gdzie jest Ochota ?? albo inaczej jak tam dojechać ze Starego Mokotowa

-
- Czasami coś napisze
A ja uwielbiam burze!!! Ale oczywiście jak jestem w domku kiedy wiem ze jestem bezpieczna. Siadam wtedy na biiurku u siebie w pokoju przy zgaszonym świetle i patrzę na błyski. Coś fantastycznego. Kiedyś w przeciągu 3 min widziałam jak piorun 2 razy uderzył w sąsiednią ukicę- w drzewo i latarnię...Niesamowite wrażenie...iskry się posypały!Happy pisze:Akurat ta nie była fajna. Prawie palpitacji dostałam serca! Okropnie grzmiało!
-
- WSR Guru
-
- Czasami coś napisze
-
- Wyrocznia WSR
Dzisiejszy dzień lata spędziłam na rowerku kręcąc się między Powsinem, Konstancinem i Józefosławiem... Ach te pyszne naleśniczki w Powsinie! Ach te ostrzejsze już, ale jeszcze cieplutkie powietrze. Ach ten rower i zwiedzanie okolic! Suuper!
A nikt z Was nie jeździ na rowerze w okolicach Ursynowa? Może by tak kiedyś w więcej osób?
Jutro wybieramy się do tężni, powdychać trochę solanki! Jaka fajna nasza Polska cała!

A nikt z Was nie jeździ na rowerze w okolicach Ursynowa? Może by tak kiedyś w więcej osób?

Jutro wybieramy się do tężni, powdychać trochę solanki! Jaka fajna nasza Polska cała!

-
- WSR Guru