CASTING na faceta dla moich dwóch ulubienic:)

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 03 sie (czw) 2006, 09:43:08

Posłowie :
Happy pisze:Rozmiar Ty to się lepiej nie bój tak ciągle ino się zgłaszaj!
Wiesz jezeli czytam, że "dla moich dwóch ulubienic" to sądze iż moja kandydatura i testy mogą już być niepotrzebne :lol:
Happy pisze:Wszyscy muszą się lansować i chyba nie ma w tym nic złego? Im bardziej się wylansujesz tym potem masz łatwiejsze i przyjemniejsze, bardziej dostatnie życie... Z większą ilością gadżetów...
Materializm, hedonizm, łatwizna ... pffffff :twisted:
Magdalena pisze:hmmm no tak tak z lukrem - lol
Jeżeli to "lol" ma znaczyć że skojarzyło Ci się to co mi obecnie to .. jestes zboczona ;) :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 03 sie (czw) 2006, 10:26:55

... a dalej ma być jak w bajce: Żyli długo i szczęśliwie. Dochowali się gromadki dzieci a potem wnuków. Mieszkali w małym, przytulnym domku. Mieli kota i psa. Nigdy nie zaznali wielkiego bólu. Wieczory spędzali siedząc na ganku i czytając książki. Nigdy się nie kłócili. Wszystko było pięknie i super! :lol:

Magdalena
Ekspert
Ekspert

Post autor: Magdalena » 03 sie (czw) 2006, 12:47:37

Happy pisze:... a dalej ma być jak w bajce: Żyli długo i szczęśliwie. Dochowali się gromadki dzieci a potem wnuków. Mieszkali w małym, przytulnym domku. Mieli kota i psa. Nigdy nie zaznali wielkiego bólu. Wieczory spędzali siedząc na ganku i czytając książki. Nigdy się nie kłócili. Wszystko było pięknie i super! :lol:
to tak sie da? 8O
Magdalena napisał:
hmmm no tak tak z lukrem - lol
Jeżeli to "lol" ma znaczyć że skojarzyło Ci się to co mi obecnie to .. jestes zboczona
no to chyba jestem, chociaz w trakcie pisania o tym nie myslalam...dopiero jak juz wyslalam posta :roll: :P

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 03 sie (czw) 2006, 12:56:53

Magdalena pisze:to tak sie da? 8O
Napisać - a i owszem 8) :D

A przeżyć - wątpie - zresztą jak dla mnie i tak wieje w tym ostrą nudą :roll:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 03 sie (czw) 2006, 16:33:39

Moze w innym niz zwykle temacie ale tak mi sie skojarzylo :D

Grzegorz Turnau - Krótka bajka

przychodzi czasami do głowy
ta myśl
że można by tak zacząć
inaczej żyć
mieć chęć do pracy
i żyć inaczej
i lepiej niż dotąd, kto wie,
kto wie?

pomysł nienowy
ale piosenka jest:
mniej palić
więcej czytać
znacznie mniej jeść
mieć chęć do pracy
i żyć inaczej
i lepiej niż dotąd, kto wie,
kto wie?
cóż z tego

kiedy ciągnie ulicą tłum
pod zachód słońca
winko, piwo czy rum
i chęć do rana
wódkę szampana
i tyle się dzieje, że hej,
że hej...

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 03 sie (czw) 2006, 16:39:04

No wszystko ładnie pięknie, ale znowu odbiegamy od tematu. :idea: A ja czekam na zgłoszenia wolnych, spełniających choć część warunków mężczyzn... :!: Panie czekają na umówienie spotkania. Są bardzo niecierpliwe. Wakacje to świetny czas na zawieranie nowych znajomości... :roll: No więc Panowie! Do dzieła! Lato jest! Słońce świeci. W powietrzu mnóstwo feromonów się unosi!

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 03 sie (czw) 2006, 16:43:02

Happy pisze:... a dalej ma być jak w bajce: Żyli długo i szczęśliwie. Dochowali się gromadki dzieci a potem wnuków. Mieszkali w małym, przytulnym domku. Mieli kota i psa. Nigdy nie zaznali wielkiego bólu. Wieczory spędzali siedząc na ganku i czytając książki. Nigdy się nie kłócili. Wszystko było pięknie i super! :lol:
a co z obezwładniającym seksem?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 03 sie (czw) 2006, 16:44:59

Magdusia pisze:a co z obezwładniającym seksem?
O niektórych rzeczach nie przystoi pisać. A zresztą każdy lubi co innego... :roll:

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 03 sie (czw) 2006, 17:03:57

Happy pisze:
O niektórych rzeczach nie przystoi pisać. A zresztą każdy lubi co innego... :roll:
ale ja nie mowię ze ktoś ma cię obezwładnić i wtedy seks tylko o takim seksie co obezwładnia :D

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 03 sie (czw) 2006, 17:05:10

No nie narzekaj Happy - jeden kandydat przeciez już Ci się zgłosil i co ?

Ps : Nie ma takiej rzeczy co jak się przytrzyma to nie przystoi ;) :lol:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 03 sie (czw) 2006, 17:10:07

Happy pisze:
No co Ty powiesz a 2 pietra wyzej to niemal streczycielstwem pachnie na kilometr ;) :lol:
Happy pisze:Wakacje to świetny czas na zawieranie nowych znajomości... :roll: No więc Panowie! Do dzieła! Lato jest! Słońce świeci. W powietrzu mnóstwo feromonów się unosi!
Tak tak to najlepszy czas na nowe znajomosci i pewnie dlatego najwiecej dzieci rodzi sie na wiosne :D A tak btw to cos niezbyt szczere te hasla. Bo Kali mowil cos ze nie bardzo wykorzystalas ten czas na zawieranie nowych przeciez nawet nie tak intymnych znajomosci :twisted:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 03 sie (czw) 2006, 17:23:04

Młodzi niech zawierają znajomości. Co ja będę jeszcze więcej "zawierać". Niech zwierają młodzi, piękni i wolni. No i starsi a wolni też! :P :roll: Już i tak ledwo wyrabiam, żeby wszystkich swoich znajomych "obskoczyć" (z odwiedzinami oczywiście) :lol:

No właśnie i już niestety na jutro jestem umówiona, więc Merlina jutro nie dam rady zagrać. Musimy się wcześniej umawiać!

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 03 sie (czw) 2006, 18:08:54

Happy pisze:No właśnie i już niestety na jutro jestem umówiona, więc Merlina jutro nie dam rady zagrać. Musimy się wcześniej umawiać!
Uuuu no to szkoda :cry: Niedobrze bo ja teraz gdzies tak do konca sierpnia a nawet polowy wrzesnia weekendy bede mial mocno zajete.

No nic ale przynajmniej probowalem (cale 2 razy) Cie do tego Merlina wyciagnac. Tia nastepna okazja nie wiadomo kiedy. Cos mi sie zdaje ze w tym roku z tego wyjscia na Pola to nic nie bedzie. Bo pozniej to juz chlody i zimno

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 03 sie (czw) 2006, 18:12:06

Powiedziałem kiedys : To se ne vrati 8)
Opcje "względny spontan", tylko kiedys sie sprawdzały.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 03 sie (czw) 2006, 18:15:19

seize pisze:To se ne vrati
Dokladnie. Wlasnie to mialem na mysli. Chociaz w odpowiedzi zobaczymy pewnie tekst bardzo optymistyczny ;)

ODPOWIEDZ