aaale fajowo!!!!!Magdusia pisze:www.iduna.republika.pl/happymeal.jpgMagdalena pisze:to jest kilka opcji...Happy pisze:Prezencik idealnie pasuje do porannych ćwiczeń skokowych.
-skakanka
-guma do skakania
-trampolina![]()
-lina do bangi![]()
hmm?? trafilam?![]()
Ps. KIEDY NASTEPNE SPOTKANIE![]()
![]()
![]()
![]()
to Happy dostała, to niebieskie, z przebojem takim, co jego nazwy nie pamietam...
Ogień w lesie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Magdalena
- Ekspert

-
seize
- Loża WSR

No a ja przyznam ze wczesniej wogole nie wiedziałem iz takowy przyszedł zwłaszcza że jak pare razy na niego patrzyłem to nie miałem zasięgu i na ekranie panowała swoista pustka. No ale dokładnie : już po ptokachgosienka2005 pisze:Taa... to ten sms w ogóle doszedł ?? bo nie dostałam raportu... hmm... tak czy inaczej już nieważne
Sinar : a jakże mogłoby być co innego niż właśnie O-żone ?
-
sinar
- Loża WSR

Na tych obrazku co zapodala Magdusia zaba byla bardziej bialo-niebieska dlatego sie zasugerowalem. Ale fakt O-zone bardziej do Happy pasuje. Echs Dragostea toz to bylo tak 2 lata temu w maju lub czerwcu. Moj przeboj lata jak nie roku 2004
Pamietam jak w jego rytmie robilem po nocy prace z Corela do Kasi Borek 
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
seize
- Loża WSR

Happy : Czyli że jak - ja już też jestem "za stary" na takie biesiadowanie; czytaj : moj humor z racji wieku jest nie na poziomie wiekszości ? Mi się wydaje, że taka kwestia humoru nie ma nic wspolnego z wiekiem, no ale to moje zdanie.
Sinar : Yyy ja nie wiem ale u mnie żaba jest zielono-biała
No właśnie : pasuje; dlatego też uznałem że jeśli ma to trafić do kogoś to do kogóż innego by moglo 
Pewnie cała ta nazwa zestawu również działala tu na system skojarzen, podświadomość
Sinar : Yyy ja nie wiem ale u mnie żaba jest zielono-biała
Pewnie cała ta nazwa zestawu również działala tu na system skojarzen, podświadomość
-
Magdusia
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Na razie nie byłam w Macu, żeby inne zestawy HappyMeal nabyć, ale nadrobbię to jakoś do końca tygodnia... Na razie w ramach ćwiczeń używam ozona!
Fajny jest!
Ty to umiesz dzieciom radość sprawić... Będziesz takim dobrym tatusiem...

Ojej! A nie chodzi o mój humor i moje poczucie bo uważam, że mam wielkie tylko zgranie mojego humoru z innymi humorami... A poza tym wiesz ło co chodzi...
Ojej! A nie chodzi o mój humor i moje poczucie bo uważam, że mam wielkie tylko zgranie mojego humoru z innymi humorami... A poza tym wiesz ło co chodzi...
-
gosienka2005
- WSR Guru