prosba o info
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
prosba o info
jakie mam szanse poradzic sobie w tej szkole jezeli nie mam pojecia np. o grafice komputerowej ale wiem ze mi sie podoba i ze moglabym to robic?
-
- Zadomowił(a) się
Szanse poradzenia sobie masz bardzo duże. W końcu chyba po to tu przyszłaś żeby się nauczyć tego co Cie interesuje, a od tego są ludzie w szkole żeby Ci w tym pomóc. W październiku zaczną się zajęcia komputerowe, a tam będziesz mogła zapisać się na wybrany program graficzny. W zależności od liczby chętnych mogą zostać utworzone dwie grupy dla początkujących i tych co troche wiedzą. Naprawdę nie ma się czym przejmować, nie patrz na to jak na zaliczenia itd. Jeżeli grafika sprawia przyjemność to wszystko się samo potoczy. Wystarczy zacząć 

-
- Zawsze coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
Artur a nie AndrzejNicole_a pisze:Ale dziś Andrzej przedstawił nam m.in. Mike i licze jakby co na wasza pomocCO prawda nie będę was męczyć ze wszystkim bo coś tam sama potrafię
Ale rady mi sie przydadzą, wiec sorka jak będe natrętna

Po to zostały przedstawione dziś te założenia żeby właśnie Was zapoznać z tym wszystkim, żeby każdy spróbował swoich sił, zrobił coś sam - swojego. A my jesteśmy po to by naprowadzać i pomagać. Kto pyta nie błądzi

-
- akademiareklamy.edu.pl
nie masz żadnej szansy jeśli jesteś troglodytą, orangutanem, gęsią, kozą, kurą kaczką lub ogólnie drobiem, krową, kura, gęsią, drogą na Ostrołęke itp. + jesteś leniwa jak głaz polny - w przeciwnym wypadku poradzisz sobie bez trudu - poziom osiąganych sukcesów bedzie zależał wyłacznie od Twojego zaangażowania i serca; życzę powodzenia w procesie dedehumanizacji 

-
- Zawsze coś napisze
Umiem pisać poprawnie i program mi nie potrzebny, ale zachorowałam i kiepsko widzę. A co do twojej pracowitości, to barzdo dobrze i oby tak dalej
Napisałam specjalnie w gronie najlepszych a nie że będe najlepsza bo nie wątpie że też w tym gronie jest miejsce i dla ciebie, choć równie dobrze może okazac się że mnie tam nie będzie