wideoklipy

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
mieze
Bywalec
Bywalec

wideoklipy

Post autor: mieze » 29 wrz (śr) 2004, 20:04:10

Przeczytałam właśnie fajny artykuł o Polskich videoklipach...
W skrócie- jest kilku dobrych twórców, a reszta (75%) to amatorzy źle montujący klipy bez pomysłu. I że ogólnie jest źle.

Ale nie uważacie, że jest lepiej niż było nawet 2-3 lata temu?:)

http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wyd ... a_a_1.html

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 30 wrz (czw) 2004, 12:34:09

jak patrze w tv to: NIE

Ergon
Nowy(a)

Post autor: Ergon » 30 wrz (czw) 2004, 14:53:24

bo ja wiem ..................

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 01 paź (pt) 2004, 14:23:04

wlasnie po zobaczeniu kolejnego polskiego hh videoclipu w tv stwierdzam ze przypominaja one videoclipy disco polo. jako ze na forum jest duzo hh-cow licze na ciekawe dyskusje na ten temat

mieze
Bywalec
Bywalec

Post autor: mieze » 03 paź (ndz) 2004, 17:04:49

Faktycznie... nie widziałam dobrego teledysku hh... :wink:

percival
Nowy(a)

Post autor: percival » 03 paź (ndz) 2004, 20:49:14

nie... nie jest

mesje
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

ehe ehe

Post autor: mesje » 04 paź (pn) 2004, 00:31:08

"Mam tak samo jak Ty " , " + i -" z nowych hmmmmmmm trzeba by sie zastanowić sporo ludzi poszło w bauns że tak powiem ale "U Ciebie w mieście" dobry teledysk, " idź za ciosem" Morwa z zipami i włodim, nie wiem jak to jest z tymi teledyskami kto sprawuje piecze jaki ma być. Bardziej może pogadajcie na temat jak chialibyście żeby wyglądał może jakieś pomysły ciekawe zamiast tylko narzekać :P . Na polskim rynku zrobiło sie tak a nie inaczej widać kilka bardzo dziwnych rzeczy, zaczerpnietych od ojczyzny Busha, cóż na to poradzicie.Wiadomo tam własne fury, klawisze itd. a u nas wszystko pożyczone w teledyskach te same skąpo ubrane kobiecinki, jednak nie wszystkie teledyski a nawet
a reszta (75%) to amatorzy
cóż hip hop każdy interpretuje na własny sposób, każdy dązy do luksusu. Kobiecina oglądająca 1024 odcinek mody na sukces zna już wszystkie postacie i pomału zaczyna się z niektórymi utozsamiać, kto z kim przystaje takim sie staje powiadają....... trudno jest tak coś napisać dużo do gadania uffff Media zrobiły z hip hopu to czym teraz jest i przez to zrobiło się dużo za dużo potróbek, ale dla tych 25 % warto dalej trwać przy swoim, dobrze jest rozróżnić właśnie dobry materiał od shitu ale czy aby napewno takie statystyki są he

percival
Nowy(a)

Post autor: percival » 04 paź (pn) 2004, 18:53:12

wielkie nieba!!! "mesje" ale się rozpisałeś tyle tego że człowiek samym czytaniem się męczy-konkretnie na temat prosimy :)

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 04 paź (pn) 2004, 21:54:10

bede wypatrywal ych teledyskow w tv bo starszych juz nie pamietam a nowych to nie kojarze.
pomału zaczyna się z niektórymi utozsamiać
no wlasnie, tylko najgorsze jest to z papki telewizyjnej ludzie najczesciej wynosza powierzchowna czesc i nie zauwazaja o co tak naprawde w tym teledysku chodzilo, a co jest tylko oprawa. to tak jak z filmami. to tak jak np. z urodzonych mordercow wyniesc to ze fajnie jest zabijac, jak to mowil u wojewodzkiego metalowy artysta, na pytanie czy nie uwazasz ze twoje piosenki namawiaja do zlych rzeczy (czy cos w tym stylu), - moja muzyka nie jest dla debili ;)

mesje
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mesje » 04 paź (pn) 2004, 23:30:06

na tym polega telewizja oglądasz teledysk w którym jakis klient żali się że życie jest takie i takie, ale nawija też że się nie podda do góry głowa zawsze jest jakieś wyjście, następnie wchodzi cudowna mandaryna :lol: och jaka ona jest śliczna młoda i pieknie śpiewa , kończy się czas na mansona jeżeli ktoś widział jego teledyski wiadomo o czym są i jakie rzeczy występują, i reklamam załużmy że na dobrą sprawą właśnie zrobiłeś sobie kanapeczkę i juz ma wlecieć do buzi a tu nagle że podpaski firmy x mają nowe dłuższe skrzydełka , wersje string,z araz potem prostata, zaparcia i ram tam tam fajno jest :)

ODPOWIEDZ