Radio w UPC

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
sinar
Loża WSR
Loża WSR

Radio w UPC

Post autor: sinar » 27 lis (sob) 2004, 00:15:58

Czy ktos z Was moi kochani doswiadcza takiego dobrodziejstwa pod nazwa radio w kablu w ramach UPC. Wydaje mi sie ze ta calkiem zreszta niezla kablowka sprzedaje wirtualna usluge. 3 lata temu kiedy 1. raz korzystalem z tego operatora faktycznie radio bylo. Moze oferta (radiowa nie tv) byla troche slabsza niz Astera ale jednak. Dzis wiekszosc jesli nie wszystkie z tych stacji mozna sluchac w internecie ale to nie ten sam komfort. Wlasnie znow wygrzebalem mojego tuner tv i tv ok. Natomiast ilosc stacji radiowych rowna sie zero. Podobnie zreszta bylo pol roku temu kiedy robilem 1. podejscie. Probowalem i na wiezy i na kompie. Nie po to mam kablowke i kompa zeby sluchac sobie radia na jakies antenie pokojowej. Wyglada na to ze radio w UPC to poprostu bajka ktora mami sie klienta po to zeby pokazac ze nie jest sie gorszym od konkurencji.

Darujcie ta prywate ale doslownie kreff mie zalefa jak slucham tej ciszy w kablu. Jesli macie podobne doswiadczenia albo przeciwnie jestescie zadowoleni z uslugi dajcie tu znac. Ciekawy jestem co slychac na miescie ;) Pozdrawiam

ODPOWIEDZ