Photoshop jakie tematy?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Photoshop jakie tematy?
Bardzo proszę niech ktoś poda mi na forum tematy z photoshopa. Nie bylo mnie na ostanich zajęciach a doszły mnie słuchy że coś takiego jest.
Dodam, że chodzi mi o grupe z I zaoczne u Wiktora. Będę bardzo wdzięczna jeśli otrzymam je przed nadchodzącą sobotą.
POZDRO....
Dodam, że chodzi mi o grupe z I zaoczne u Wiktora. Będę bardzo wdzięczna jeśli otrzymam je przed nadchodzącą sobotą.
POZDRO....
-
- Czasami coś napisze
Photoshop grafika kolaż
Musimy zrobic jeden kolaż i jedna grafike na wybrany temat. Moga byc oba na ten sam lub każde na inny.
1. Poniedzialek, 8.00 rano
2. Legenda tysiąca bykow
3. Pięć zmysłów, zapach
4. Vector lovers
5. sounds good
6. Pijany kolejarz wysiada na stacji w Tychach aby zaznać przyjemności.
1. Poniedzialek, 8.00 rano
2. Legenda tysiąca bykow
3. Pięć zmysłów, zapach
4. Vector lovers
5. sounds good
6. Pijany kolejarz wysiada na stacji w Tychach aby zaznać przyjemności.
-
- Czasami coś napisze
Powiem Ci szczerze, ze sama nie mam weny, walcze z wystawiennictwem
Ale wydaje mi sie, ze najlepiej bedzie jak wykozystasz te rzeczy, ktorych uczylismy sie na zajeciach. Z tego co pamietam to Wiktor bardzo lubi przenikanie warstw
Zrób sobie jakies fajne tlo- pobaw sie filtrami. NA to mozesz walnac fotke zwiazana z ktoryms z tematow, ladnie wszystko polacz, pobaw sie zakladka Image->Adjustments a na pewno cos fajnego wyjdzie.
NIe jestem specjalistka (jeszcze) wiec duzo nie moge ci pomoc ale mam nadzieje ze choc troche.

Ale wydaje mi sie, ze najlepiej bedzie jak wykozystasz te rzeczy, ktorych uczylismy sie na zajeciach. Z tego co pamietam to Wiktor bardzo lubi przenikanie warstw

Zrób sobie jakies fajne tlo- pobaw sie filtrami. NA to mozesz walnac fotke zwiazana z ktoryms z tematow, ladnie wszystko polacz, pobaw sie zakladka Image->Adjustments a na pewno cos fajnego wyjdzie.
NIe jestem specjalistka (jeszcze) wiec duzo nie moge ci pomoc ale mam nadzieje ze choc troche.
-
- Czasami coś napisze
WIELKIE DZIĘKI!
MAM JUŻ TABLETKI WITAMINOWE WSPOMAGAJĄCE UMYSŁ,MOŻE W POLĄCZENIU O POWYŻSZE WSKAZÓWKI UDA MI SIĘ STWORZYĆ "COŚ".
"TROSZKE WIĘCEJ" - OBAWIAM SIĘ, ŻE Z MOJĄ WIEDZĄ MOŻE SIĘ OKAZAĆ TROSZKE PRZYMAŁO.
POZDRO...
ALE POCIESZE SIĘ PÓZNIEJ JAKIMŚ % ELIKSIREM
I ZAPISZE SIĘ NA KOREPETYCJE.....HA HA HA
MAM JUŻ TABLETKI WITAMINOWE WSPOMAGAJĄCE UMYSŁ,MOŻE W POLĄCZENIU O POWYŻSZE WSKAZÓWKI UDA MI SIĘ STWORZYĆ "COŚ".
"TROSZKE WIĘCEJ" - OBAWIAM SIĘ, ŻE Z MOJĄ WIEDZĄ MOŻE SIĘ OKAZAĆ TROSZKE PRZYMAŁO.
POZDRO...
ALE POCIESZE SIĘ PÓZNIEJ JAKIMŚ % ELIKSIREM
I ZAPISZE SIĘ NA KOREPETYCJE.....HA HA HA