pomocy!!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
parowka

pomocy!!

Post autor: parowka » 05 mar (sob) 2005, 10:16:06

siemka!! mam temata "język reklamy jako srodek manipulacji odbiorca! przedstaw sposoby tworzenia reklam!" bede wdzieczny za wszelka pomoc co do tego tematu. chodzi mi glownie o przykladowe pozycje do bibliografii bo te ksiazeczki ktore wymieniacie sa wmojej kochenej bibliotece wypozyczone!! jezeli macie jeszcze cos co mogloby mi sie przydac bede wdzieczny!! pozdro

rafalek999
Nowy(a)

Post autor: rafalek999 » 05 mar (sob) 2005, 14:59:07

....chciałbym miec twój tremat.... wydaje mi sie dosyc prosty
poprostu wyszukujesz w reklamy w których manipulacja odbiorca jest jak najbardziej widoczna.... wzorowym moim zdaniem przykładem jest reklama chrupków cheetos.... chester zrobi wszystko aby dopaść swoje ulubiuone chrupki...-czy cos w tym stylu... musisz znalesc pozycje w któych jest mowa o podstawach robienia reklamy... czytałem kiedys takla ale nie pamietam autora ani tytułu ...znalazlem ja w głwonej bibliotece publicznej na koszykowej w warszawie w czytelni... zbiory czytelni mozna przeszukiwac poprzez internet...powodzenia...jak bys wyszperał coso " kulura i obyczajowosc polska w reklamie " to daj znać... wja z tego tetu robie prezentacje

ODPOWIEDZ