Umebluj stolicę!!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
mieze
Bywalec
Bywalec

Umebluj stolicę!!

Post autor: mieze » 04 maja (śr) 2005, 17:35:16

Nagle, z nocy na dzień w niemalże całym centrum Warzszawy pojawiły się kolorowe fotele. Wyglądem przypominają dziecięce krzesełka, jednak są na tyle duże, że mieszczą siedzenie nawet "sporego" człowieka.

Widać je z daleka- Ostro czerwone, neonowozielone, pomarańczowe, żółte i granatowe. Nigdy pojedyńczo- zawsze po kilka. Są na tyle ciężkie, że nie da się ich zabrać ani przesunąć. Na każdym widnieje napis: "Usiądź wygodnie i włącz się do!".
Na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że to inicjatywa władz miasta Warszawy- akcja "umebluj stolicę". Niestety to tylko komercyjna akcja reklamowa jednej ze stacji TV. Fotele będą stały przez miesiąc.
Skorzystał już ktoś z nich?? ;-)

RafMak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: RafMak » 04 maja (śr) 2005, 17:59:58

Ja Ja Ja :P chyba bylem pierwszym ktory to zrobil, bo rozstawili je w nocy, a ja akurat wracalem zmeczony po balowaniu :)

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Re: Umebluj stolicę!!

Post autor: s_wojtkowski » 06 maja (pt) 2005, 15:38:42

mieze pisze:Nagle, z nocy na dzień w niemalże całym centrum Warzszawy pojawiły się kolorowe fotele. Wyglądem przypominają dziecięce krzesełka, jednak są na tyle duże, że mieszczą siedzenie nawet "sporego" człowieka...
Tak to jest, jak się szwenda w stanie "wskazującym na" po nocy... Choć nowatorskość wizji niewątpliwie warta odnotowania - kiedyś zazwyczaj pojawiały się białe myszki...

andy
Ekspert
Ekspert

Re: Umebluj stolicę!!

Post autor: andy » 06 maja (pt) 2005, 17:16:26

wojtkowski pisze: Tak to jest, jak się szwenda w stanie "wskazującym na" po nocy... Choć nowatorskość wizji niewątpliwie warta odnotowania - kiedyś zazwyczaj pojawiały się białe myszki...
Sławek jednoznacznie komunikuje, że wie, jak to jest, kiedy się jednostka ludzka szwenda po nocy. Na bani. :-D Tyle, że zamiast (realnych) krzesełek widuje (wirtualne) białe myszki :mrgreen:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 06 maja (pt) 2005, 17:18:00

No niezle Andy zlapales Slawka na tym jak sie wygadal :wink: . Ciekaw jestem, swoja droga, czy Tobie kiedys tez sie takie cos przytrafilo? :mrgreen:

andy
Ekspert
Ekspert

wizje reklamowe

Post autor: andy » 06 maja (pt) 2005, 17:38:48

Nie szwendam się po nocy. Owszem zdarza mi się niekiedy szwendać - ale po trotuarach.

ODPOWIEDZ