internat czy dojazd
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
internat czy dojazd
pytanko mam takie niekoniecznie off-topic i mogło by pasować do dzialu rekrutacjia, ale mniejsza z tym
ciut ciekawi mnie czy raczej mieszkacie blisko szkółki czy może 3 godziny wcześniej wsiadacie do pociągu i prujecie przed siebie
ciut ciekawi mnie czy raczej mieszkacie blisko szkółki czy może 3 godziny wcześniej wsiadacie do pociągu i prujecie przed siebie
-
- Loża WSR
Zdecydowanie z buta przynajmniej wiosna. Bo jak sobie pomysle ze 5 min trzeba dojsc do metra. Tak 2-5 minut na nie poczekac. 1-2 min. na dojazd. I kolejne 5-7 minut na dojscie. To czy nie lepiej sie przejsc 20 min
Oczywiscie moge podjechac autobusem (ok 7 min.) ale on jezdzi co 10-12 min a ja przeciez nie bede ciagle sledzil rozkladu jazdy ZTM.
Moze niedlugo odezwa sie Zyrafa albo Ato i powiedza jak dojezdzaja z Grodziska lub Pruszkowa. Nie wspominajac juz o ludziach z zaocznych ktorzy dojezdzaja np. z Lodzi lub Plocka. Hehe a moze Pesca Neema czy Happy opowiedza jeszcze jak dojezdzaja do szkoly

Moze niedlugo odezwa sie Zyrafa albo Ato i powiedza jak dojezdzaja z Grodziska lub Pruszkowa. Nie wspominajac juz o ludziach z zaocznych ktorzy dojezdzaja np. z Lodzi lub Plocka. Hehe a moze Pesca Neema czy Happy opowiedza jeszcze jak dojezdzaja do szkoly

Ostatnio zmieniony 14 maja (sob) 2005, 09:33:47 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zawsze coś napisze
-
- Czasami coś napisze
Ja przez miesiąc dojeżdzałam samochodem z Łodzi.Najpierw 1,5H do Janek,a potem zaczynał się koszmar 1,5h w korku.
Wstawałam o 5 rano,żeby zdąrzyć na 8:30 i tak bardzo często się spóźniałam,a potem całe zajęcia przespałam.Sławek zawsze aluzje w moim kierunku rzucał:"Możecie nawet spać,tylko proszę nie rozmawiajcie..".Wieczorami szukałam mieszkania i w końcu zdecydowałam się na pierwsze,które zobaczyłam.
Teraz mieszkam koło Kina Femina i ostatnio dokadałam się z Havokiem,że przemierzamy tą samą trasę
Wstawałam o 5 rano,żeby zdąrzyć na 8:30 i tak bardzo często się spóźniałam,a potem całe zajęcia przespałam.Sławek zawsze aluzje w moim kierunku rzucał:"Możecie nawet spać,tylko proszę nie rozmawiajcie..".Wieczorami szukałam mieszkania i w końcu zdecydowałam się na pierwsze,które zobaczyłam.
Teraz mieszkam koło Kina Femina i ostatnio dokadałam się z Havokiem,że przemierzamy tą samą trasę

-
- Czasami coś napisze
ja pewnie będe miał tak samo. Dodaj tylko 4 stacjie PKP (moje zadupie jest tuż przed Żyrardowem)Ato pisze:w sumie nie jest zle, z pruszkowa pociagiem do centrum (1/2h) pozniej metrem na imielin(20min), i 2 minutki na miejsce. nawet na grochow trudniej (i dluzej) sie dostac. gdyby tylko pociagi czesciej jezdzily (no i jakies nocne by sie przydaly;)
-
- Loża WSR
Nom dokladnie do pewnego momentu te sama tylko z ta roznica ze jeszcze musze troszeczke podjechac do domciu. Mi full dojazd z opcja czekania dojazdu itd. zajmuje dokladnie 58 minut.Teraz mieszkam koło Kina Femina i ostatnio dokadałam się z Havokiem,że przemierzamy tą samą trasę
Zastanawiam sie ile dojazdu zabiera Nicole_a'i dojazd z Targowka

-
- akademiareklamy.edu.pl
reklama hulajnogi dźwignia handlu
a ja używam hulajnogi - może ona specjalnie nie hula ale jakos dzis stare cielsko dotelepałem do fabryki - no i tylko jednej nogi do tego potrzebuję działającej