Wrażenia z sesji!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Wrażenia z sesji!
Tu piszcie kto co dostała i jakie były pytania i jakie macie wrażenia po egzaminach!
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Niezły początek sesji w grupach dziennych
Pierwszy dzień egzaminów ustnych z Reklamy Prasowej do południa: zero szóstek, zero piątek, pięć czwórek, trzy trójki, jedna dwójka, zero jedynek. To chyba całkiem nieźle?
-
- WSR Guru
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
moze dam podpowiedz dla WTORKOWYCH... Jeśli u Artura Waczko na teście z reklamy telewizyjnej otrzymacie taki test gdzie pierwsze pytanie bedzie brzmialo CO TO JEST TRASER? A w odpowiedziach będzie np.: bukszpan, terier i apostoł; to ten test nie ma ani jednej poprawnej odp.
to znaczy u Nas tak bylo dzis, a czy da takie same testy to nie wiem, ale zawsze warto to zapamietac
---------
a jesli o wrazenia wlasciwe chodzi to ja nie narzekam na dzisiejszy dzień ;]
to znaczy u Nas tak bylo dzis, a czy da takie same testy to nie wiem, ale zawsze warto to zapamietac

---------
a jesli o wrazenia wlasciwe chodzi to ja nie narzekam na dzisiejszy dzień ;]
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Pierwszy dzień za nami
Bilans po pierwszym dniu egzaminu ustnego z Reklamy Prasowej: zero szóstek, zero piątek, dziesięć czwórek, dziewięć trójek, trzy dwójki, jedynek nie stawiam z założenia (proszę o przyjście w drugim terminie). Poziom - jak na razie - zróżnicowany, może ciut niższy niż w zeszłym roku, ale pewien nie jestem. Zobaczymy jutro.
-
- Loża WSR
Re: Pierwszy dzień za nami
O nie, nie stop!! IMHO troche wiecej empatii dla drugiego roku prosze no. Slawku w tamtym roku poziom byl wysoki to wiem z autopsji. Chociazby to co pokazal Jakub, Karolina, Asia, Rafal.wojtkowski pisze:Poziom - jak na razie - zróżnicowany, może ciut niższy niż w zeszłym roku, ale pewien nie jestem. Zobaczymy jutro.
Zreszta nawet dzis na psychologii czy zarzadzaniu personelem Magda przyznala ze 1 rok wypadl gozej niz marnie.

-
- Wyrocznia WSR
Czy ktoś w końcu dostanie szóstkę z prasówki?!?!? Czy ktoś mógłby dla mnie to zrobić?!?! Dziewczyny do boju... tak bym chciała, żeby się w końcu komuś udało! Zawsze się ze Sławozbirem zakładam, że ktoś dostanie. I zawsze mam taką radość z tego jak wypadnie szóstka, ale to niestety jak w Lotto.
A że ocena celująca z egzaminu z reklamy prasowej jest możliwa mogę pokazać w swoim indeksie!
Do boju WSR!!! MUSI wypaść jakaś szóstka!!!

A że ocena celująca z egzaminu z reklamy prasowej jest możliwa mogę pokazać w swoim indeksie!

Do boju WSR!!! MUSI wypaść jakaś szóstka!!!