farbki modelarskie

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
drwal
Początkujący(a)
Początkujący(a)

farbki modelarskie

Post autor: drwal » 14 lut (wt) 2006, 00:53:50

Potrzebuje kupic kilkanascie farbek modelarskich.
Moze znajdzie sie tu ktos, kto moze zna jakies zrodlo, ma jakies namiary, gdzie mozna tanio kupic takie farbki, albo sam posiada jakies na sprzedaz.

:!: Przy okazji, jesli znajda tu sie jacys ludzie, ktorzy rowniez maluja modele, figurki itp. z checia poslucham/wymienie sie pogladami, radami, patentami itd. 8)

Frik
Bywalec
Bywalec

Post autor: Frik » 14 lut (wt) 2006, 02:00:23

Możesz przeszukać tą stronke (warto też tam poprostu wpaść i wrazie co zostaniesz skierowany do najbardziej prawdopodobnego miejsce gdzie mogą znajdować się te farbki)
8)

gosienka2005
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: gosienka2005 » 23 lut (czw) 2006, 13:02:53

Frik, czy z racji tych tam tekstów z życia wziętych i tego adresu www i sklepu detalicznego na Szkolnej w Warszawie mogę domniemywać, że masz coś z tym wspólnego :?:

gosienka2005
WSR Guru
WSR Guru

Re: farbki modelarskie

Post autor: gosienka2005 » 23 lut (czw) 2006, 13:11:50

drwal pisze:Potrzebuje kupic kilkanascie farbek modelarskich.
Moze znajdzie sie tu ktos, kto moze zna jakies zrodlo, ma jakies namiary, gdzie mozna tanio kupic takie farbki, albo sam posiada jakies na sprzedaz.
Nie wiem skąd jesteś, znam sklep ponoć tani w Katowicach - plac Miarki(ja się nie orientuję w cenach, ale mam kumpla co tam się właśnie zaopatruje). W Warszawie coś takiego widziałam hmmm przy parku Morkie Oko, gdzieś w Okolicach CFP tak czy inaczej od CFP w stronę Służewca. Natomiast zobacz na allegro... może tam jest tanio... choc pewnie już zerknąłeś ...

BateaU
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: BateaU » 27 lut (pn) 2006, 22:47:55

Potrzebuje kupic kilkanascie farbek modelarskich.
Wszystko zależy od tego do czego chcesz ich używać. W tedy da się dobrać czy mają to być farby akrylowe bądź olejne. Czy maja mieć kolory autentyczne (według standardów federal standard, RAL, RLM...), do aerografu czy do pędzla a także w jakim przedziale cenowym mają być. Jak się sprecyzujesz to mogę pomóc co i gdzie kupić 8)

ODPOWIEDZ