arrow-BMW do ocenienia

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
arrow
Nowy(a)

arrow-BMW do ocenienia

Post autor: arrow » 27 lut (pn) 2006, 16:31:59

Witam wszystkich jestem sluchaczem na zaocznych TV zrobilem klip BMW . Chcialbym zobaczyc co powiecie na temat mojego filmiku.Dzieki za kazda szczera wypowiedz pozdro

http://rapidshare.de/files/12969337/arrow-bmw.avi.html .

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 27 lut (pn) 2006, 17:04:59

ściągam. to potrwa. ale obejrzę i powiem co myślę :)

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 27 lut (pn) 2006, 19:04:55

hm, osobiscie..
no wiec z uwag krytycznych bo o te najlatwiej jednak :D
1. za długie to troche. nie wiem czym mialoby to byc bo ani nie spot reklamowy (30sek) ani nie przekazuje czegoś konkretnego, ze to np. szybkie auto, albo ze zwrotne, albo że ładne. wg mnie ten filmik jest o wszystkim :)
2. nie spodobała mi sie nie konsekwencja kolorystyczna w tych pojawiajacych sie kwadratach i prostokątach. powinny w calym filmiku byc w jednej barwie. to moje zdanie
3. nie spodobalo mi się pod koniec, jakoś koło 2:38, te krzaki na pierwszym planie. bardzo mi sie nie spodobaly. jedyny taki przeszkadzajek który mnie "rozbił" w sensie moje skupienie
4. momentami mam wrazenie ze filmik jest caly "zblurowany" zadnej ostrosci, moze to zamierzony efekt, ale tak się mnie zdaje :D

no i teraz te plusy których w brew pozorom tez trochę jest :D

1. BARDZO spodobały mi się te momenty kiedy samochód tak ostro skręca i śnieg zasypuje wizjer kamery w taki fajny sposob :)
2. spodobała mi sie dynamika filmu. niby szybki ale jest i czas na przygladniecie sie samochodowi, skupiony widz moze dostrzec szczegóły, a nie skupiony nie zanudzi sie zbyt długimi scenami

--------------------------------

inforumuję tylko, ze moje opinie nie sa opiniami profesjonalisty acz zwykłego widza, który na telewizji od kuchni się nie zna :)

ODPOWIEDZ