Język reklamy...

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
kinia18

Język reklamy...

Post autor: kinia18 » 03 lis (pt) 2006, 21:18:05

mam prosbe mam temat maturalny który brzmi" Jezyk reklamy skierowanej do odbiorcy dziecięcego a odbiorcy dorosłego, porównaj i wyciągnij wnioski o zebrany materiał badawczy." mam juz kilka zebranych materjałow co do odziaływania reklamy na dziecko ale czy mozecie mi pomóc co do odbiorców dorosłych wiem ze to moze sie wydawac prostsze ale mam mało wiadomosci co do drugiego odbiorcy.
POMÓZCIE MI W MIARE SWOICH MOZLIWOSCI I CHECI BARDZO PROSZE :? :wink: zdaje mature w 2006 roku i musze miec juz cos a jestem w kropce, napiszcie na moje gg: 6758012 pozdrowionka dla wszystkich studentów warszawskiej Szkoły Reklamy :wink:

halski
Bywalec
Bywalec

Post autor: halski » 03 lis (pt) 2006, 23:29:55

no to chyba proste jest...

dla doroslych reklamy pelne seksu
dla dzieci reklamy pelne pochlastanych zwierzakow

yyy... i chyba w 2007, chyba ze poprawke robisz, ale cos mi tu nie gra oO

Karolina_20
Nowy(a)

Język reklamy

Post autor: Karolina_20 » 06 lis (pn) 2006, 18:20:44

mam temat pracy kontrolnej "Język reklamy" czy mogłabym prosić o jakąś pomoc w znalezieniu materiałów :?: :)

Gość

Post autor: Gość » 14 lis (wt) 2006, 09:41:06

ja tez mam podobny temat!!,,dokonujac analizy w jezyka roznych reklam wyjasnij jaki obraz swiata one kreuja"Czy moge liczyc na czyjas pomoc pozatym nie mam zadnych ksiazek na ten temat!!!z gory dziekuje buziaki pozdrawim

ODPOWIEDZ