Bo od kosza mam
Siatkówka, środa 20:45 pod szkołą!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
budzik
- Czasami coś napisze

Siatkówka, środa 20:45 pod szkołą!
W środę o 20.45 spotykamy się pod szkołą i idziemy grać w siatkókę zaś w PIĄTEK o tej samiej godzinie spotykamy się pod szkołą i idziemy grać w koszykókę czy ma ktos piłke od siatki?
Bo od kosza mam
Bo od kosza mam
-
Aleksandra
- Początkujący(a)

-
budzik
- Czasami coś napisze

niestety nie da rady wcześniej bo!!!! do godziny ok. 20.55 w środy będą się odbywać dodatkowe zajęcia z reżyserii a w piątek będą spotkania DKFu nowo otwartego w szkole
więc grupom telewizyjnym to na rękę zresztą to nie są jakieś widzimisie moje
Ja tam chętnie zagram w siate nawet o 21
hehe fajnie ciesze się mówcie od dziś do mnie PANI WUEFISTKO
Pozatym trzeba przedewszystkim podziękować PANU ARTUROWI WACZKO
bo to on to wszytko załatwił!!! Także chylcie ku niemu czoła jeszcze niżej na korytarzach (o ile to możliwe jeszcze 
WUEFY BĘDĄ NIESTETY DOPIERO OD NASTĘPNEGO TYGODNIA jak zadecydowała dyrektorka szkoły w której będziemy grywać i wygrywać.
Czyli zapraszam wszystkich w środe 15 listopada o godz.20.45 ze wstęgami i nożycami na pierwsze zajęcia WUEFU w tej szkole hehe oprócz oczywiście szachów i piłkarzyków...
Ja tam chętnie zagram w siate nawet o 21
Pozatym trzeba przedewszystkim podziękować PANU ARTUROWI WACZKO
WUEFY BĘDĄ NIESTETY DOPIERO OD NASTĘPNEGO TYGODNIA jak zadecydowała dyrektorka szkoły w której będziemy grywać i wygrywać.
Czyli zapraszam wszystkich w środe 15 listopada o godz.20.45 ze wstęgami i nożycami na pierwsze zajęcia WUEFU w tej szkole hehe oprócz oczywiście szachów i piłkarzyków...
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
gosienka2005
- WSR Guru

no zgodnie z tym co tu pisze:CASE pisze:Ale to w końcu w tą środę czy nie w tą środę? 8O
to od 15-gobudzik pisze:WUEFY BĘDĄ NIESTETY DOPIERO OD NASTĘPNEGO TYGODNIA jak zadecydowała dyrektorka szkoły w której będziemy grywać i wygrywać.