O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
OSHka
- Ekspert

autor: OSHka » 28 lis (wt) 2006, 21:44:13
Czy ten związek jest możliwy? Czy proces reengineeringu może zajść przy procesie produkcji reklamy?
Mam ogromny problem, bo studiuje na drugim kierunku i posze pracę o reklamie i z jednego przedmiotu związanego z zarządzaniem mam napisac prace na wybrany temat - jak mam nieszczesny reengineering, i na nieszczescie moje praca ta musi być w jakiś sposób powiązana z magisterką..
Tak wiec BŁAGAM o pomoc, może ktoś coś wymyśli, licze na jakieś dobre pomysły, może któryś wykładowca sie pokusi? Nie pogniewałabym się
A już w ogóle cudownie by było, jakby ktoś znał agencje reklamową, czy inną instytucje związaną jakkolwiek z reklamą, gdzie proces reengineeringu miał miejsce, jest planowany lub wymagany..
Stawiam kawkę temu, kto z tego dołu mnie wyciagnie

-
OSHka
- Ekspert

autor: OSHka » 29 lis (śr) 2006, 15:01:06
No proszę, nie mówcie, ze nie macie pojęcia o czym mówie
Reengineering jest pewną koncepcją gruntownego przekształcenia całościowych procesów w przedsiębiorstwie celu znacznej poprawy efektywności (w zakresie kosztów, jakości, szybkości realizacji zadań).
Może ta definicja Wam w czymś pomoże..
Jak ktoś ma jakiś pomysł to niech pisze